SEKA ALEKSIĆ SE RETKO POJAVLJUJE SA NJOM, ALI SADA JE UHVAĆENA: Ovo je majka popularne pevačice! (FOTO)
Seka Aleksić imala je veoma teško detinjstvo, Foto: Marina Lopičić

PONOSNA NA ĆERKU

SEKA ALEKSIĆ SE RETKO POJAVLJUJE SA NJOM, ALI SADA JE UHVAĆENA: Ovo je majka popularne pevačice! (FOTO)

I danas Seka sa setom u glasu priča o tome koliko je majka Ibrima bila požrtvovana i trudila se da njena deca ni u čemu ne oskudevaju

Objavljeno:

Naša poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić danas se može pohvaliti uspešnom karijerom, ali nikada nije krila koliko je imala teško detinjstvo.

Veliku podršku od starta imala je od majke Ibrime, koja se sama starala o Seki i njenom bratu.

foto: Dragana Udovičić

Iako je počela da se bavi pevanjem kako bi sebi i svojoj porodici obezbedila dinar, Sekina majka je bila protiv toga da bude pevačica.

Da bi joj udovoljila, svesna teških vremena koje je prošla, shvatajući da pored pevanja mora imati i "zanat u rukama" Seka na nagovor majke, završava za ženskog frizera pa odatle potiče njena ljubav prema modi i stilizovanju kose koja se godinama razvijala i prerasla u pravu opsesiju. Opet to se može podvesti i u opis posla ali sumnjamo da bi bilo drugačije da se Seka bavi i nekom drugom profesijom.

Nanino pilence! ????

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

I danas Seka sa setom u glasu priča o tome koliko je majka Ibrima bila požrtvovana i trudila se da njena deca ni u čemu ne oskudevaju. Zbog života koji je vodila i koji ne zaboravlja, Seka bezrezervno pomaže ljudima pa je tako i sa majkom često deo akcija koje pomažu mnogobrojnim ustanovama ali i pojedincima.

Majka joj je bezrezevna podrška i neko ko je usadio empatiju i saosećajnost koja je jedna od Sekinih mnogobrojnih vrlina. Izvela je Seku na pravi put koja i pored novca koji poseduje nikada nije bila bahata nego se trudila da na bilo koji način pomogne i izađe u susret drugima. Nesumnjivo joj je bila velika podrška i kada je mali Jakov došao na svet.

Bonus video

LJUBAV JE U VAZDUHU U SAVA CENTRU: Snežana Đurišić i Ana Bekuta pevaju svojim partnerima

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.