MIROSLAV ILIĆ U SVOM SELU IMA CELO BOGATSTVO, A RUČA ZA 200-300 DINARA: Dođe bez supruge i odlazi u DRUMSKU KAFANU!
Meštani Mrčajevaca tvrde da slava pevača nije promenila, Foto: Vladimir Sporčić, kURIR

komšije otkrile

MIROSLAV ILIĆ U SVOM SELU IMA CELO BOGATSTVO, A RUČA ZA 200-300 DINARA: Dođe bez supruge i odlazi u DRUMSKU KAFANU!

Čuveni pevač živi skromno i povučeno...

Objavljeno:

Poznato je koliko Miroslav Ilić voli svoje selo, pa ga je čak i opevao stigovima "Amerika, Amerika, zemlja velika, ali metar moga sela, Amerika cela". Međutim malo ko zna da popularni pevač u svom rodnom selu živi skromno i hrani se u drumskoj kafani.

Ekipa Starsa posetila je Ilićevo rodno naselje u opštini Čačak, gde ga inače stanovnici doživljavaju kao velikog domaćina i skromnog čoveka, iako je na svom imanju napravio pravi mali raj za uživanje.

Miroslav Ilić sagradio pravi mali raj u dvorištu
Miroslav Ilić sagradio pravi mali raj u dvorištufoto: Vladimir Sporčić, kURIR

Pevač redovno dolazi u svoje selo, ali ovog puta nije bio tu.

Dobar dan. Izvolite? Ilići nisu trenutno tu, bili su pre desetak dana - rekla je pevačeva komšinica, a potom počela da ga hvali.

Takvog čoveka nigde nema. Toliko je moćan, a skroman. Video je ceo svet, a najviše voli ovde da dođe. Doduše, otkako mu je otac Života preminuo, slabije svraća, ali viđamo ga svaki put kad je tu. On je jedan gospodin, domaćin i ljudina. Slava ga nije promenila, prema svima je isti. Voli da pomaže ljudima i njegova humanost nema merila", dodala je gospođa koja živi u kući pored.

Pevač ima najbogatiji posed u Mrčajevcima
Pevač ima najbogatiji posed u Mrčajevcimafoto: Vladimir Sporčić, kURIR

Inače, Ilićev posed jedan je od najlepših i najbogatijih u Mrčajevcima. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio. U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj. Međutim, pevač je mislio i na svoje unuke, kojima je obezbedio i bazen.

Sagradio je čudo. Pre nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad leti dođu porodično, onda roštljaju, prave sedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i detinjstvo, a čula sam da će se uskoro i preseliti tu", objasnila je komšinica.

Ovde folk zvezda često ide na ručak
Ovde folk zvezda često ide na ručakfoto: Vladimir Sporčić, kURIR

Uprkos prirodnoj lepoti u kojoj Slavuj iz Mrčajevaca uživa, redovno odlazi i u jednu kafanicu. Ako u rodni kraj dođe bez supruge Goce, obično ručava u centru naselja.

Miroslav ovde dolazi skoro svaki dan kada dođe. Obožava da jede kod nas. Voli da sedne u baštu kada je lepo vreme, poruči kafu i obavezno nešto od kuvane hrane. Voli pasulj, boraniju, grašak, ćufte... Sve što je kuvano", kaže jedna zaposlena, a sudeći po cenovniku, glavno jelo košta od 200 do 300 dinara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.