IZA OVOG SAJTA KRIJE SE NAJBOLESNIJI ČOVEK U SRBIJI: Pola estrade zavio u crno SAMO ZBOG PARA!
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Printscreen

bizarno!

IZA OVOG SAJTA KRIJE SE NAJBOLESNIJI ČOVEK U SRBIJI: Pola estrade zavio u crno SAMO ZBOG PARA!

Evo ko sahranjuje poznate...

Objavljeno:

Ako ste se pitali ko je bolesni um koji stoji iza svih onih lažnih vesti o smrtima poznatih ličnosti, koje nam s vremena na vreme iskoče sa telefona ili laptopova, na to i dalje nemamo odgovor, ali je za sada poznato da je u pitanju izvesni sajt pod nazivom "Šta ima novo".

foto: Printscreen

"Ubio se u autu: Duško Tošić je na žalost tragično… tuga i jecaj!", "Smrtna tragedija: Poginuo Aca Lukas…", "Oproštaj od legende: Preminuo folk pevač… Tuga!", "Teška nesreća na autoputu: Poginuo slavni srpski pevač! Srbija u suzama!" - ovo su samo neki od bizarnih naslova, kojima je preplavljen ovaj portal.

Uz to, razume se ispod svakog ovog morbidnog teksta stoji pregršt sumnjivih reklama, od kojih "osoba" bolesnog uma zarađuje ozbiljan novac.

foto: Printscreen

Čovek koji je u svojim vestima sahranio dobar deo javnih ličnosti u Srbiji i dalje uzima pare od klikova, ne razmišljajući o posledicama ovakvih objava, a i dalje je vrlo zanimljivo i nejasno kako ovaj sajt uopšte i postoji, tj. kako je osoba koja stoji iza ovog užasa uspela da ga registruje sa ovakvim sadržajem.

Bilo kako bilo, ne bi bilo loše ovog čoveka uputiti na jedno ozbiljno psihijatrijsko lečenje, ukoliko se njegov identitet ikada otkrije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.