BOLJE DA SMO POSLALI ANASTASIJU NA EVROVIZIJU, KAKVA NEVENA! ON izbor Srbije za Evroviziju smatra TOTALNO POGREŠNIM
Ove godine Srbiju na Evroviziji predstavlja Nevena Božović, Foto: Prinscreen/instagram

niko nije lud za njom!

BOLJE DA SMO POSLALI ANASTASIJU NA EVROVIZIJU, KAKVA NEVENA! ON izbor Srbije za Evroviziju smatra TOTALNO POGREŠNIM

Ovaj pevač je imao prilike da se takmiči na "Evrosongu"

Objavljeno: 18:25h

Kao deo grupe "No name", Danijel Alibabić je pre više godina, tada zajedničku državu Srbija I Crna Gora, predstavljao na pesmi "Evrovizije".

foto: Privatna arhiva

Ove godine, Srbiju na tom festivalu predstavlja Nevena Božović, ali se čini da u Srbiji ne postoji veliko interesovanje ni za "Evroviziju" ni za Nevenu kao predstavnika naše zemlje. Upitali smo Danijela zašto on misli da je to tako.

– Smatram da euforija postoji samo u varijanti kada velike zvezde idu na "Eurosong". Nevena je predivna i pretalentovana i želim joj svu sreću, ali nisam siguran da su ljudi u Srbiji ludi za njom i njenom pesmom. Da sam ja generalni direktor RTS-a, pozvao bih Anastasiju Ražnatović da sa ovom novom presmom i njenom interpretacijom predstavlja Srbiju, i uveren sam da bi u tom slučaju Srbija pobedila - rekao je Danijel za portal Espreso.co.rs. Rijaliti zvezde su u poslednje vreme popularnije od mnogih pevača, pa smo upitali Alibabića da li bi se više primećivala predstavnica naše zemlje kada bismo poslali neku rijaliti zvezdu.

foto: Printscreen TV Pink

– Rijaliti osobe ne bih pominjao u ovoj konstalaciji. Zaista moramo prestati da mešamo babe i žabe. Jezivi su pokušaji pravljenja veštačkih zvezda od tih nebitnih ljudi, netalentovanih - rekao je Danijel za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.