KARLEUŠA SE PARKIRALA NASRED PEŠAČKOG: Bahata pevačica ne poštuje zakon! Lakše joj da plati 20.000 dinara! (FOTO)
Jelena Karleuša, iako je u velikom bolu zbog gubitka majke Divne, Foto: Kurir

može joj se?!

KARLEUŠA SE PARKIRALA NASRED PEŠAČKOG: Bahata pevačica ne poštuje zakon! Lakše joj da plati 20.000 dinara! (FOTO)

Skoknula da završi nešto

Objavljeno:

Jelena Karleuša, iako je u velikom bolu zbog gubitka majke Divne, prinuđena je da završava brojne obaveze, pa tako ne izlazi iz automobila. Verovatno iz tog razloga, JK ne pridaje mnogo važnosti propisima u saobraćaju.

Ona je, naime, svoj luksuzni džip parkirala na Dedinju popreko preko malog trotoara, jedva ostavivši mesta za prolaz pešaka, i skoknula da završi nešto. Karleušino nepropisno parkiranje nije primetila služba „Parking servisa“, koja bi joj sigurno naplatila kaznu, a ona bi za njen automobil verovatno bila oko 20.000 dinara.

foto: Kurir

Osim što gotovo svakodnevno posećuje Divnin grob, pevačica je okupirana i ćerkama Atinom i Nikom, te sređivanjem nove luksuzne vile na Dedinju koju joj je suprug Duško Tošić kupio prošle godine. Ono što je za pop divu svakako upečatljivo jeste da kada izlazi iz kuće mimo poslovnih obaveza kao što su „Zvezde Granda“, očito ne mari previše ni za stajling, koji je od smrti njene majke potpuno sveden. JK sada uglavnom ima na sebi baletanke ili ravne papuče i crni kaput, a ne nosi čak ni tašnu. Može se videti da ispod crnog kaputa uglavnom ima dugu crnu suknju ili haljinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.