REŠILA DA SE POVUČE?! Ceca napušta pevanje i pokreće NOVI BIZNIS! Evo čime će se Ražnatovićka baviti!
Ceca je na nagovor svojih fanova odlučila da pokrene i liniju mejkapa, Foto: Damir Dervišagić

neočekivano

REŠILA DA SE POVUČE?! Ceca napušta pevanje i pokreće NOVI BIZNIS! Evo čime će se Ražnatovićka baviti!

Pevačica u ovom poslu neće biti usamljena

Objavljeno:

Nakon uspešnog biznisa s parfemom „Illusion by Ceca“, pevačica Svetlana Ražnatović rešila je da ode korak dalje u ovoj industriji.

Naime, Ceca je na nagovor svojih fanova odlučila da pokrene i liniju mejkapa, te sa svojim timom već razrađuje biznis plan.

??Oooo,da,pogled ispod obrva.....?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Za početak će se ta linija bazirati samo na ruževima, dok će se u narednoj fazi posvetiti i puderima, rumenilima, maskarama...

- Ceca već godinama od svojih fanova, najčešće putem društvenih mreža, dobija pitanja koja se tiču njenog izgleda, nege i šminke koju koristi. Najčešće ih zanima koja je nijansa karmina koju Ceca koristi, te se pitanja uglavnom baziraju na tome gde mogu da nabave baš takav ruž - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici. Kako nam je rekao, to ju je navelo da razmisli o proizvodnji svog karmina, jedinstvene boje i teksture.

Kako ne bi odgovarala na mnogobrojna pitanja, moći će eventualno da ih uputi na maloprodajna mesta u kojima će se ti karmini prodavati, kaže izvor.

Pevačica u ovom poslu neće biti usamljena. U pravljenju nijanse će joj pomoći stručnjaci iz raznih oblasti vezanih za šminku i lepotu, kozmetičari, estetičari, farmaceuti, hemičari… ali značajnu ulogu u samoj nijansi imaće i Cecin dugogodišnji šminker.

- Ceca je u pregovorima sa kozmetičkom kućom koja će se baviti proizvodnjom i zasad je sasvim izvesno da će iza ovih proizvoda stajati ista kuća koja je 2015. godine izbacila i Cecin parfem.

- Ruž za usne sa Cecinim potpisom biće u nijansi boje kože, moći će da se nosi u svim prilikama i uz sve odevne kombinacije. U sebi će imati blago sedefasti odsjaj tako da će na usnama izgledati kao da ste preko njega naneli i sjaj - kaže izvor blizak pevačici za „Alo!“.

se sve češće u javnosti pojavljuje sa svedenom šminkom, pa će nijanse karmina koje će proizvoditi biti upravo takve.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.