Lukas uzvraća udarac! Šašiću, hitno poseti psihijatra! (FOTO)

odbrusio mu

Lukas uzvraća udarac! Šašiću, hitno poseti psihijatra! (FOTO)

Estradni rat između pevača i bivših drugara Ace Lukasa i Željka Šašića oživeo je kada je ovaj drugi poručio ćerki Sofiji, bivšoj ženi Sonji i Lukasu da kolektivno idu na narko-test
Objavljeno:

Folk pevač Aca Lukas poručuje Šašiću da skoči sa Brankovog mosta, kao i da hitno poseti psihijatra ili psihologa. U očaju! Ovo je najbolnija stvar koju dete može da uradi roditelju, a Željku Šašiću je ćerka napravila upravo to!

Estradni rat između pevača i bivših drugara Ace Lukasa i Željka Šašića oživeo je kada je ovaj drugi poručio ćerki Sofiji, bivšoj ženi Sonji i Lukasu da kolektivno idu na narko-test, jer mu se nije dopalo Sofijino otvoreno pismo koje mu je posvetila.
Lukas nije birao reči da odgovori Željku na strašne optužbe da se on i njegova porodica drogiraju. - Ne znam šta više da kažem?! Ono što bih trebalo da uradim nije za javnost. On udara na porodicu. Mogu samo da mu poručim: oprosti mu Bože, ne zna šta radi. Da je to rekao neko koga cenim i poštujem, onda bih se iznervirao. Ovako to priča čovek koji ima ozbiljan problem. Ja bih jedino mogao takvu šamarčinu da mu opalim, ali bih mu preporučio da se obrati psihijatru ili nekom psihologu, rekao je Aca za a zatim još žešće opleo po Šašiću: - Mi smo oguglali na njega. Ako mu trebaju novine, neka skoči sa Brankovog mosta u vodu. To će svi da napišu. Te priče da on okreće glavu od mene kada se sretnemo nisu tačne, jer mi se ne srećemo. Ako je i okrenuo glavu, ja njega nisam video, zaključio je Aca. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.