LUKAS LEGALIZOVAO ŠAVIJU: Od sada su i zvanično zajedno, Nataša više ne krije ništa o vezi sa pevačem!
Aca Lukas i Nataša Šavija, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO!

LUKAS LEGALIZOVAO ŠAVIJU: Od sada su i zvanično zajedno, Nataša više ne krije ništa o vezi sa pevačem!

Modna dizajnerka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja govori sve

Objavljeno: 15.04.2019. 15:24h
  • 40

Pevač Aca Lukas, čiji posao je vezan za noćni život, rekao je da je on za legalizaciju prostitucije.

"Nikada se prostitucija neće iskoreniti, to je nemoguće. U svim evropskim zemljama je drastično manji procenat prostitucije. Nisam pravio statistiku, ne bavim se statistikom već se bavim poslom koji je vezan za noćni život, ja ću vam reći, ogroman broj žena se ovde bavi prostitucijom, honorarno, kao dopunskom delatnošću. Ne znate koje delatnosti i akademseke građanke, zašto - zato što to mogu da rade", rekao je Aca Lukas u Novoj jutro.

foto: Printscreen

"Ne može se prostitucija iskoreniti. Ne možemo pobiti sve prostitutke. A svaka mama može da kaže svojoj ćerki da ne treba da se bavi prostitucijom", dodao je Aca Lukas.

"Prostituciju treba da stavimo u legalne tokove da bi posle mogli da ih kažnjavamo", rekao je Aca Lukas.

Pevač je nedavno prokometarisao da bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom trebalo omogućiti da to legalno rade.

foto: Vladimir Šporčić

"U većini zapadnih zemalja, prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te devojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema," rekao je on za Informer.

"Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično delo, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke nije i sam imao veze sa njima", rekao je Aca.

foto: Printscreen

"Niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l' su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu," rekao je Aca.

Podsetimo, poslednjih dana mediji bruje o navodnoj vezi između Lukasa i starlete Nataše Šavije. Kako mediji saznaju, starleta se navodno uskoro i seli kod folkera u stan, mada se njih dvoje još uvek nisu oglašavali na ovu temu.

Ipak, Nataša Šavija postavila je krajnje intrigantnu fotografiju na svojoj instagram, a ovaj njen potez mnogi su shvatili kao njeno priznanje veze sa Lukasom, te kao dokaz da su njih dvoje zaista zajedno. Naime, Šavija je usred spekulacija o njihovoj ljubavnoj romansi postavila fotku sa Lukasovog nastupa u Parizu, na kom je evidentno i ona bila.

foto: Printscreen

Kako se i Šavija navodno nalazi u katalogu prostitutki, koji je pronađen u laptopu uhapešnog makroa Mihajla Maksimovića, a ukoliko su istinite tvrdnje da su poznati pevač i starleta otpočeli vezu, onda bi ovo neočekivano Lukasovo zalaganje za legalizaciju prostituciju imalo mnogo više smisla... jer ukoliko bi ovo postalo legalno zanimanje, onda možda za Lukasa i ne bi bio toliki blam da prizna ovu vezu, pod uslovom da ona naravno postoji, i da je istina da se Šavija bavila ili i dalje bavi najstarijim zanimanjem.

foto: Printscreen

Bilo kako bilo, više je nego zanimljiv Lukasov stav o prostituciji ovih dana, te potreba da javno stane u odbranu devojaka koje se ovime za sada bave ilegalno, i to baš u trenutku kada je aktuelna tema o njegovoj novoj vezi, ali i u momentu kad se Šavijino ime provlači kroz aktuelnu temu o prostituciji.

foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se ime Nataše Šavije vezuje za najstariji zanat. Već nekoliko puta je povezivana sa porno sajtovima, što je ona svaki put demantovala. Njeno nepriznavanje svakom slučaju ne čudi, s obzirom da je bavljenje prostitucijom i dalje krivično delo.

Bonisu video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media