OVA INFORMACIJA ĆE POREMETITI CELU SRBIJU I ESTRADU! Glavna prostitutka je SLAVNA GLUMICA koja je podvodila devojke
Foto: AP

šokantno!

OVA INFORMACIJA ĆE POREMETITI CELU SRBIJU I ESTRADU! Glavna prostitutka je SLAVNA GLUMICA koja je podvodila devojke

Nakon što je poznati makro Mihajlo Maksimović uhapšen, zavladala je opšta panika na estradi.

Objavljeno: 15.04.2019. 14:15h
  • 117

U medijima se pojavio spisak VIP prostitutki, a svetlost dana je ugledao i Mahjlov katalog koji je pokazivao klijentima.

Mediji prenose da je poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala klijente za VIP prostituciju. Ova dizajnerka je sarađivala sa uhapšenim srpskim kraljem elitne prostitucije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao razgranatu mrežu saradnika.

Poznata kreatorka nije jedina žena iz sveta mode koja je podvodila mlade devojke. Naime, nekoliko godina pre nje, isto je radila jedna poznata dama, takođe iz sveta medija i mode. S obzirom na to da je dugo bila u medijima, madam je imala dosta kontakata, otkriva naš sagovornik.

foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

"Sve je počelo 90-ih. Dugo je bila u medijima, pa je tako stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima. Sve je počelo preko jedne modne agencije. Prvo je mlade devojke podvodila biznismenima, političarima, sportistima, a onda je svoj "biznis" proširila i na poznate dame. Bilo je tu slavnih glumica, pevačica, voditeljki...", otkriva naš sagovornik i dodaje da su klijenti sa prostitutkama sastajli uglavnom u jednom poznatom beogradskom hotelu koji danas više ne postoji.

"Sve što se radi danas a ima veze sa prostitucijom, radilo se i pre 30 godina, samo mediji tada nisu pisali o tome. Nisu postojali rijaliti programi, društvene mreže, pa je sve bilo skrivenije...

Poznata glumica, koja je 90-ih glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji bila je omiljena biznismenima. I tarifa joj je bila visoka. Izgledala je kao prava gospođa, fina i odmerna, a seksu je bila živa vatra, valjda je zato bila i najtraženija. Ali znam da je birala. Nije htela sa bilo kim da legne. Omiljeni su joj bili moćni političari. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, ali se uz prostituisanje namlatila para", priča naš sagovornik i otkriva da je od zvučnih imena poznata voditeljka, koju i danas viđamo na malim ekranima, bila redovna u hotelu gde su se okupljale gradske face.

foto: Reuter

"Javna tajna je bila da se i ona prostituiše. To su gotovo svi znali. Danas nije tako aktivna kao nekada, pretpostavljam zbog godina, ali tada je bila "glavna". Pored nje, veoma popularna je bila i pevačica koja je došla iz Bosne, oko nje su se bukvalno otimali", otkriva za "Alo.rs" izvor upućen u celu priču. Madam je posle nekoliko godina nastavila saradnju sa mladim devojkama, manekenkama, voditeljkama...

"Kako su godine prolazile, nastavila je da podvodi manekenke, a paravan joj je bila modna agencija. Silne pare je zaradila zahvaljujući ovom biznisu, a sarađivala je i sa drugim makroima. Baš kao i ovaj poznati makro, i ona je vodila računa o svojim devojkama, jer znate kako, one su joj sredstvo za rad... Brinula je o njima, neke je čak i dobro udala", kaže naš sagovornik. Poznata madam se i danas bavi ovim poslom, sarađuje sa mnogim ljudima iz sveta medija, ali se u javnosti pojavljuje retko.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media