OVAKO SE ULAZI U ELITNU PROSTITUCIJU! Postoje USLOVI koje devojke moraju da PROĐU, pogledajte SPISAK zahteva MAKROA
Kako se biraju devojke, Foto: Reuter

užas

OVAKO SE ULAZI U ELITNU PROSTITUCIJU! Postoje USLOVI koje devojke moraju da PROĐU, pogledajte SPISAK zahteva MAKROA

Ozbiljan posao!

Objavljeno: 15.04.2019. 13:40h
  • 7

Makro Mihajlo Maksimović je poslednjih godina ozbiljno razvio svoju mrežu da bi ostao netaknut ukoliko neka od prostitutki koje su radile za njega bude uhapšena, o čemu svedoči da je na sve načine pokušao da izbegne susret s prostitutkama.

Kako za "Blic" priča izvor upoznat s istragom protiv makroa, devojke koje su želele da se bave prostitucijom i rade za njega retko kad su imale kontakt s njim. Zapravo, do njega su dolazile samo najbolje, navodno, na osnovu preporuke žene koja je sa njim sarađivala.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ta žena je dugo u poslu sa prostitutkama. Ona ih je birala, zapošljavala. Devojke nisu mogle da odu kod Mihajla i da mu traže da ih zaposli, već je sve išlo preko njegove saradnice - kaže izvor.

Podsetimo, dve devojke koje su radile za uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića odlučile su da sarađuju sa policijom i dobile su status posebno osetljivih svedoka.

Kako saznajemo, one su prekršajno kažnjene nakon što su uhapšene zbog pružanja seksualnih usluga turskim državljanima u jednom beogradskom hotelu. Nakon toga, njih dve su odlučile da svedoče protiv Maksimovića i njegovog brata, koji su ih podvodili.

One su, kako saznajemo u istrazi, ispričale da su ih njih dvojica "psihički maltretirali i terali da troše velike sume novca kako bi ugrađivale silikone, išle na trening i ginekološke preglede o svom trošku".

foto: Shutterstock

Posle ovih njihovih svedočenja, devojke za koje se sumnja da su bile žrtve trgovine ljudima, tačnije da su seksualno ekploatisane, dobile su status posebno osetljivih svedoka.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dve ne pripadaju grupi starleta, pevačica, rijaliti zvezda i ostalih devojaka nedefinisanog zanimanja koje je Maksimović podvodio i to po ceni od 15o do 500 evra po satu.

Inače, devojkama je pripadala polovina dogovorene sume, dok je ostatak prisvajao Maksimović.

Maksimović, koji važi za jednog od makroa u lancu glavnog, i ranije je osuđivan za podvođenje devojaka. Posle hapšenja 2014. kada je u njegovom automobilu nađen spisak devojaka koje su radile za njega, kao i lista klijenata, sklopio je nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je tada osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara. sada se, međutim, i on i njegov brat, koji je uhapšen s njim, nalaze u mnogo većem problemu, jer su devojke odlučile da progovore o svemu, te im se na teret stavlja trgovina ljudima.

foto: Nemanja Pančić

Maksimović je inače radio tako što je imao kataloge sa po četiri fotografije devojaka koje nudi.

Na dve fotografije devojke su bile gole, na jednoj su se videli njihovi intimni delovi tela, a na jednoj kako izgledaju doterane i obučene.

Mušterije, među kojima ima i poznatih ličnosti sa kojima se uglavnom sastajao u automobilima, posle pregleda kataloga birale su devojku i tada su se dogovarale o sastanku u nekomod iznajmljenih stanova ili hotela. Posle određenog posla, devojke su odmah dobijale zaradu.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Blic)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media