ISPLIVALE FOTKE BIVŠEG MUŽA STANIJE DOBROJEVIĆ! Ukrajinac fitnes instruktor sa sumnjivim sek*ualnim OPREDELJENJEM
Stanija i Volodimir, Foto: Printscreen Instagram, Facebook

fotke bivšeg muža

ISPLIVALE FOTKE BIVŠEG MUŽA STANIJE DOBROJEVIĆ! Ukrajinac fitnes instruktor sa sumnjivim sek*ualnim OPREDELJENJEM

Iako se šuškalo da je Dobrojevićeva bila venčana za izvesnog Rusa, ona to do sada nije potvrdila, ali...

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević se tokom razgovora sa Elvirom Ivazović prvi put se osvrnula na svoj neuspeli brak i javno priznala da je bila u venčana dve godine. Iako su pre osam godina mediji pisali o tome da se Stanija udala u Americi, ovo je prvi put da je starleta javno priznala ovaj detalj iz privatnog života.

- Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve - rekla je Stanija, ali nije želela da otkrije ko joj je bio suprug.

foto: Marina Lopičić

Iz Stanijinog PR tima su potvrdili ovu informaciju.

- U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali - navode Stanijini saradnici, iako nisu želeli da otkrivaju više detalja o tačnom razlogu razvoda. Ipak, kako tvrde, to nije bio brak iz interesa:

- Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.

Još tokom Stanijinog učešća u „Farmi 1” 2011. godine, pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Ipak njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta. Mnogi mediji preneli su priču da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

- Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje - rekla je Stanijina mama Slavica.

Ipak u pitanju nije Rus, već Ukrajinac i ime mu je Volodimir Ukrainets.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču za “Blic”.

- Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije - izjavio je tada Vladimir.

Vladimir ne koristi društvene mreže i na instagramu ga je nemoguće naći, ali na Fejsbuku postoji njegov nalog koji nije baš preterano aktivan, ali svakako smo uspeli da pronađemo kako Volodimir izgleda!

Ipak, mnogi izvori koji su poznavali ovaj par kažu da je Stanija bila samo paravan za Volodimira za koga veruju da je homoseksualnog opredeljenja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.