ILDA ŠAULIĆ ZA KUĆU ISKEŠIRALA CELO BOGATSTVO: Pozliće vam kad čujete koja je CIFRA U PITANJU!
Foto: Damir Dervišagić

može joj se!

ILDA ŠAULIĆ ZA KUĆU ISKEŠIRALA CELO BOGATSTVO: Pozliće vam kad čujete koja je CIFRA U PITANJU!

Prvobitni vlasnik Ildine kuće u nju je uložio čitavo bogatstvo jer ju je čuvao za sina

Objavljeno:

O Ildi Šaulić znamo dosta toga. Pevačica je ćerka legendarnog Šabana Šaulića, ima istančan stil odevanja, nežna je i nenametljiva plavuša. Međutim, malo toga znamo o njenom privatnom životu, osim da je majka dvogodišnje Eme i supruga izvesnog Bojana. Zato smo se uputili u beogradsko naselje Bežanijska kosa, gde pevačica živi odnedavno, kako bismo od komšija saznali kakva je Ilda kao komšinica.

Najpre smo imali poteškoća da pronađemo kuću jer Ilda u njoj živi tek oko dve godine. Nakon pola sata pronašli smo komšiju koji sve zna. Ne samo koja je pevačicina kuća već i detalje o njenoj kupoprodaji. - Naravno da znam koja je kuća. Pa to je najlepša kuća na celoj Bežanijskoj kosi - rekao nam je na početku razgovora Jeremije Rakić (74), koji je odlično upućen u detalje kupovine, vlasničku strukturu, cenu nekretnine...

foto: Damir Dervišagić

- Ovu kuću kupio je Ildin suprug Bojan, inače divan mladić. Njegovi roditelji takođe žive na Bežaniji i njegov rođeni brat zajedno sa njima. Tu su, blizu njih - rekao nam je ljubazni komšija.

Kako kaže, prvobitni vlasnik Ildine kuće u nju je uložio čitavo bogatstvo jer ju je čuvao za sina koji živi i radi u Americi. Međutim, kako je ovaj rešio da se ne vraća u Srbiju, doneo je odluku da je proda. Baš taj sin koji je u Americi Bojanov je drug. Zajedno su radili i družili se u Americi, pre nego što se Bojan vratio i oženio se Ildom ispričao je komšija za "Alo".

Čim je Bojan čuo od druga da njegov otac prodaje vilu na Bežaniji, oduševio se. Ni njena vrtoglava cena nije mu predstavljala problem.

foto: Nemanja Pančić

- Kuću je kupio za 400.000 evra, ali verujte da je ona dvaput bolja od one koju je kupila Aleksandra Prijović za 530.000 evra. Po svojoj strukturi, ali i po materijalu od kog je napravljena, ona je najkvalitetnija od svih. Zidovi ove kuće su 70 centimetara debeli - objasnio nam je Rakić.

Kako nam je još rekao, kuća ima 400 kvadratnih metara, tri sprata, više mokrih čvorova i terasa. Jedino nije bio siguran, odnosno nije mogao da se seti da li na krovu ove vile postoji i bazen.

- Ne mogu da setim. Mislim da poseduje bazen, ali nemojte me držati za reč. Uglavnom, Ilda i Bojan su divni. Poznavao sam ja i Šabana Šaulića, Gocu... I oni su jedno kratko vreme živeli na Bežaniji, ali je posle Goca prodala tu kuću. Ona je bila tačno preko puta kuće Dragana Stojkovića Bosanca, u broju 19... - pričao nam je Jeremije, koji, kako nam je rekao, punih 55 godina živi u ovom naselju.

foto: Damir Dervišagić

- Sad sam u penziji, pa se često šetam zbog zdravlja. Viđam ih redovno i o njima vam mogu reći sve najbolje - završio je svoje izlaganje Jeremije i nastavio da se šeta.

S druge strane, jedna od komšinica nam je rekla da neretko sretne Ildu sa ćerkicom Emom.

- Mala joj je preslatka! Kao lutkica je! Veoma je pametna i vaspitana. Stalno se šeta sa Ildom, a povremeno je vidim i sa Bojanom - kaže nam jedna od komšinica koja nije želela da se fotografiše i dodaje:

- Otkako je Šaban umro, stalno je vidim neraspoloženu i uplakanu. Mnogo je volela oca. Videlo se da je bila njegova mezimica. Sestra Sanela joj povremeno dođe, pa ih vidim da zajedno odlaze sa cvećem... verovatno na groblje - kaže komšinica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.