MAJA ŠUPUT SE BAHANALISALA PO BEOGRADU: Hrvatska pevačica proslavila DEVOJAČKO VEČE u srpskoj prestonici (FOTO)
Maja Šuput odlučila je da poslednje dane "na slobodi" provede u srpskoj prestonici, Foto: Printscreen

NE STAJE, LUDUJE

MAJA ŠUPUT SE BAHANALISALA PO BEOGRADU: Hrvatska pevačica proslavila DEVOJAČKO VEČE u srpskoj prestonici (FOTO)

Vesela ekipa juče se uputila u Beograd, gde su se odlično zabavljali i deo te atmosfere podelili su i na društvenim mrežama

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Maja Šuput nije još otkrila datum svog venčanja, ali na Instagramu je zato otkrila kako ovaj vikend uživa u najluđoj devojačkoj zabavi koju su joj priredile prijateljice i njen stilista Marko Grubnić.

Vesela ekipa juče se uputila u Beograd, gde su se odlično zabavljali i deo te atmosfere podelili su i na društvenim mrežama. Društvo je zabavu započelo odlaskom u jednu privatnu polikliniku na infuziju s dozom vitamina i zatim su se uputili u ludi provod u Beogradu.

Uozbiljite se , ozbiljno se udajem ?‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je od Grubnića i prijateljica na poklon dobila vrednu torbu modne marke Valentino, čija se cena procenjuje na 900 evra.

Momacka u akciji ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Ovo je genijalno, svaki dan ću se udavati - zadovoljno je vrisnula Maja kada je ugledala poklon. Društvo se sinoć zabavljalo u beogradski klubovima, gde je Marko Grubnić demonstrirao plesne pokrete koje je naučio u šou programu "Ples sa zvezdama".

Majin verenik Nenad Tatarinov pevačici je poslao cveće dok je bila na večeri s društvom i tako je prijatno iznenadio, a dobila je video poruke s lepim željama i od kolega Mladena Grdovića i Jole.

Bonus video

Kada osetiš da ne možeš sam da se izboriš, nikako ne čekaj, potraži pomoć

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.