DOSTA MU JE TOGA DA GA POVEZUJU S KOKAINOM: Darko Lazić otkrio gde ga KRIJE, pa potkačio i Anu Sević!
Darko Lazić uspešno se oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine, Foto: Vladimir Sporčić

OPORAVLJA SE

DOSTA MU JE TOGA DA GA POVEZUJU S KOKAINOM: Darko Lazić otkrio gde ga KRIJE, pa potkačio i Anu Sević!

Nekadašnja supruga Lazića, Ana Sević, u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem

Objavljeno:

Darko Lazić prošao je kroz težak period nakon saobraćajne nesreće koja mu se desila krajem prošle godine. Period oporavka je dugotrajan, ali pevač je dodatnu snagu da nastavi dalje dobio i zahvaljujući verenici Marini Gagić, koja je u drugom stanju.

Pevač je kivan što se priča o tome da konzumira kokain stalno provlači u medijima, pa se dotakao i te teme.

foto: Printscreen/Instagram

- Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem... Može da stane kilogram. Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da pričam o tome uopšte - priznao je Darko.

Nekadašnja supruga Lazića, Ana Sević, u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a pevač joj je poželeo sve najlepše.

foto: Printscreen / Youtube, Zvezde Granda Specojal

- Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte... Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav... Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona - zaključio je Darko u emisiji "Ekskluziv".

Bonus video

NEMOJ DA STOJIŠ NAD MOJIM GROBOM I PLAČEŠ, JA NISAM UMRLA: Jelena Karleuša objavila reči za pokojnu majku Divnu koje kidaju DUŠU, a u ovu TAČKU neprestano gleda na NEBU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.