MAMICE, NE MOGU BEZ TEBE! USKORO ĆU DA TI DOĐEM: Karleuša JECALA na snimanju Zvezda Granda! Svi se SKAMENILI!
Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja Zvezda Granda, Foto: NEVENA MIJUŠKOVIĆ, KURIR, DAMIR DERVIŠAGIĆ

potresna scena

MAMICE, NE MOGU BEZ TEBE! USKORO ĆU DA TI DOĐEM: Karleuša JECALA na snimanju Zvezda Granda! Svi se SKAMENILI!

Snimanje emisije navodno je tokom protekle nedelje prekinuto zbog Karleušinog emotivnog sloma, koji je doživela u studiju.

Objavljeno:

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja Zvezda Granda, gde je u žiriju, kako bi se što pre oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da se oporavlja posle gubitka majke, snimanje je navodno tokom protekle nedelje prekinuto zbog Karleušinog emotivnog sloma, koji je doživela u studiju.

foto: Printscreen

Navodno je u jednom trenutku pevačica ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada je Popović počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju.

"Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku", ispričao je izvor, a vodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

foto: Printscreen

"Nebrojeno puta je ponovila: "Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno". Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače", priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao da je smiri, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena.

"Posle nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: "Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovde. Pućiće mi srce od bola", i tako nekoliko puta", navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

foto: Prinscreen

"Odmah da si se smirila i izašla na scenu", tako joj je Marija rekla i Jelena je prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vip)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.