KAD CECA ŽENI SINA! SVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Pucanje u jabuku, VENČANICA iz Francuske, a od MENIJA PAMET STAJE!
Svetlana Ceca Ražnatović počela je sa pripremama za svadbu svog sina Veljka Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

IMA SE, MOŽE SE

KAD CECA ŽENI SINA! SVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Pucanje u jabuku, VENČANICA iz Francuske, a od MENIJA PAMET STAJE!

Svadba će biti tradicionalna, pa će mladoženja pucati u jabuku!

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović počela je sa pripremama za svadbu svog sina Veljka Ražnatović, koji se na leto ženi bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Svadba će biti tradicionalna, pa će mladoženja pucati u jabuku!

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, mladi bokser će otići u kuću Rodićevih u Titel, gde je i verio svoju izabranicu pred njenim roditeljima, a sada će ispoštovati i druge običaje kako bi zadobio Bogdaninu ruku, baš kao što je to pre 24 godine uradio njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan kada je došao po Cecu u Žitorađu. I baš kao i tada, venčanje i veselje održaće se u Beogradu, a tome se najviše raduje folk diva, koja je za snajku već poručila venčanicu iz Pariza. Da će sve biti gala, pokazuje i podatak da će na veselje biti pozvano čak 500 svatova, otkriva naš izvor.

- Ceca je žena koja drži do običaja i tradicije. Ženidba sina za nju je najveće slavlje posle njene svadbe sa pokojnim Arkanom i želi da sve protekne u najboljem redu. Detalje je prepustila budućim mladencima, a ona je tu da pripomogne. Lokaciju su odabrali, i to će biti hotel na Novom Beogradu u kojem je Veljko slavio punoletstvo - kaže naš sagovornik i dodaje da Ceca neće štedeti kako bi i mladencima i svatovima sve bilo potaman:

Ma samo neka je na radost!?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

- Pošto je velika sala nedovoljna da primi sve zvanice, biće otvorena i vrata susedne. Ceca se odlučila za najskuplji meni, koji će platiti 75 evra po osobi. Njena želja je da bude hrane po svačijem ukusu, pa će na jelovniku biti tradicionalna srpska hrana, ali i riba, posne đakonije, voće, suši, pečenje... Isto važi i za piće. Važan detalj im je mladenačka torta, koja će biti urađena na nekoliko spratova. Pored toga, biće još oko stotinak različitih torti, kolača i ostalih slatkiša. Sala će biti posebno dekorisana, stolovi, stolice, salvete i cveće će biti ukrašeni inicijalima Veljka i Bogdane, a na sredini sale će biti veliki video-bim na kome će se pustiti kratak film o Veljku i Bogdani. Kako stvari stoje, Ceca će se kao ponosna majka verovatno rasplakati, ali će sigurno zapevati, baš kao i njena ćerka Anastasija. Pored njih, pevaće, bez preterivanja, pola domaće estrade - zaključuje sagovornik.

Već žive zajedno

VERENICI SREDILI SVOJ KUTAK U CECINOJ VILI

Veljko Ražnatović je nakon veridbe počeo da živi sa budućom ženom Bogdanom u Cecinoj vili na Dedinju, u delu koji uređuju po svom ukusu.

foto: Sonja Spasić

- Ceca je fenomenalna majka i svekrva. Ona se Bogdani i Veljku ne meša u zajednicu i dozvoljava im da rade šta žele. Njena porodična kuća je toliko velika da svi imaju dovoljno prostora. Budući supružnici su odlučili da svoj kutak prilagode bračnom životu i uveliko sređuju prostor.

Topla i hladna predjela

* losos s vrganjima

* pileće rolnice sa slatkim sosom * pite sa sirom, mesom, zeljem, pečurkama

* goveđi karpačo

* pršuta, kulen, selekcija sireva

Glavno jelo

* roštilj

* jagnjeće i praseće pečenje

* biftek

* piletina

* pastrmka, brancin, orada, plodovi mora

* vegetarijanski specijaliteti

Šta će gosti piti

* šampanjac

* vino (domaća, francuska, italijanska)

* rakije (najbolje domaće vrste)

* žestoka pića (viski, votka)

* sokovi (gazirani i negazirani)

Poslastice

* svadbena torta

* sitni kolači

* sladoled

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.