UHAPŠENI MAKRO IMAO KATALOG SA CENAMA: Radio sve kako bi se BOGATI PERVERZNJACI što više iživljavali nad DEVOJKAMA
Mihalo se ozbiljno posvetio biznisu, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

JEZIVO!

UHAPŠENI MAKRO IMAO KATALOG SA CENAMA: Radio sve kako bi se BOGATI PERVERZNJACI što više iživljavali nad DEVOJKAMA

Pravio profi fotke devojaka u skupom vešu i izazovnim pozama

Objavljeno: 11:50h

Najveći makro u regionu Mihajlo Maksimović nedavno je uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije.

Prema rečima izvora iz istrage sa Maksimovićem se iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je zaplenila laptopove i spiskove s imenima devojaka koje su uveli u svet prostitucije među kojima su i poznate srpske starlete, ali i pevačice i voditeljke.

Mimi Oro je već privođena
Mimi Oro je već privođenafoto: Printscreen Instagram

Maksimović se ozbiljno posvetio ovom biznisu od kojeg je zarađivao milione. Devojke su živele po njegovim strogim pravilima, morale su da vode zdrav život, a neke je terao da ugrade silikone u grudi i usne. Zatim bi ih slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama kako bi klijenti s dubljim džepom izabrali devojku za seks. Prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupi donji veš i slikale bi se u izazovnim pozama, a muškarci bi samo pokazali prstom koju žele i bila bi njihova", otkriva za medije izvor blizak istrazi i dodaje:

Klijenti su izdvajali od 300 do 400 evra da bi proveli sat sa prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantovana. To i ne čudi jer je uglavnom bila reč o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Klijenti strahuju da bi njihova imena mogla da isplivaju u javnost i na taj način obrukaju porodicu", zaključuje izvor.

Sanja je Mihajlova glavna prostitutka
Sanja je Mihajlova glavna prostitutkafoto: Damir Dervišagić

Maksimović je do te mere bio temeljan da je čak vodio evidenciju i o mesečnim ciklusima devojaka.

Ništa nije prepuštao slučaju, nastojao je da što više zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.