DEA ĐURĐEVIĆ PIŠE KNJIGU: Voditeljka će otkriti sve detalje nakon saobraćajne nezgode!
Dea Đurđević, koja je pre dva meseca doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu, Foto: Printscreen

ostala je pozitivna

DEA ĐURĐEVIĆ PIŠE KNJIGU: Voditeljka će otkriti sve detalje nakon saobraćajne nezgode!

Dea ne propušta "Novo jutro" koje trenutno bez nje vodi Predrag Sarapa, kojem će se uskoro pridružiti

Objavljeno:

Harizmatična i hrabra voditeljka Dea Đurđević, koja je pre dva meseca doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila teške telesne povrede od kojih se još uvek oporavlja, juče je po prvi put posle svega što se desilo stala pred kamere i u "Nacionalnom dnevniku" progovorila o svom zdravstvenom stanju, kao i procesu oporavka.

foto: Printscreen

Dolasku na Pink neizmerno su se obradovale sve Deine kolege, kao i sama voditeljka koja nije krila sreću što je ponovo videla sebi drage ljude.

- Najviše mi je nedostajala Pinkova energija, energija je sjajna i hvala što ste me dočekali! Baš je bilo onako i lepo i dirljivo! Ovo je moja kuća, ovde se osećam najopuštenije, najzaštićenije i stvarno, moja kuća - tu su mi prijatelji, tu ste mi vi - rekla je Dea u "Premijeri", a potom otkrila kako je sada.

- Pregurala sam to najteže, sad je krenula rehabilitacija, pa sam otišla prvi put u park, u šetnju... Sada kreće onaj lakši deo. Ok, boli, tu malo terapije i sve ostalo, ali mogu da hodam, to je najveći uspeh! Imam svoju ruku... Tu je ruka! Sad je topla, možemo da je pomeramo - objasnila je Dea, koja je potom otkrila da su joj veliku snagu dale mnogobrojne poruke podrške.

foto: Printscreen/ Instagram

Dea ne propušta "Novo jutro" koje trenutno bez nje vodi Predrag Sarapa, kojem će se uskoro pridružiti.

- Vidim, malo se opustio, ali kad se budem vratila - čvrsta ruka! Šalim se, super je Sarapa, nema nikakvih problema, sve ide svojim tokom. Ta prazna stolica me čeka i puno mi je srce kada to znam.

Na pitanje voditelja da li možda razmišlja da napiše knjigu o najtežem periodu kroz koji je prošla, ona je odgovorila:

- Razmišljala sam. To mi uopšte nije palo na pamet dok mi profesor Bumbaširević rekao: "Zašto ti nešto ne bi napisala, da ljudi vide da može, da mogu iz svakakvih životnih situacija da se izvuku pozitivom i dobrim odnosom sa lekarom i najbližim ljudima", i onda sam rekla - što da ne! Mislim, otom potom.. Polako - rekla je nasmejana voditeljka za Pink.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.