DEVEDESETIH SU BILI NA VRHUNCU KARIJERE I NESTALI: Danas žive u Nemačkoj, imaju četvoro dece, a evo čime se bave!
Ljuba i Brankica Čebalović u srećnom su braku već 14 godina, Foto: Prinscreen

DALEKO OD ESTRADE

DEVEDESETIH SU BILI NA VRHUNCU KARIJERE I NESTALI: Danas žive u Nemačkoj, imaju četvoro dece, a evo čime se bave!

Oboje su pre više od dve decenije u Srbiji započeli muzičke karijere i za kratko vreme postali popularn

Objavljeno:

Ljuba i Brankica Čebalović u srećnom su braku već 14 godina, žive u Nemačkoj i roditelji su četvoro dece - Kristijana (11), Aleksandre (9) i blizanaca Tamare i Danijela (7).

Oboje su pre više od dve decenije u Srbiji započeli muzičke karijere i za kratko vreme postali popularni. Ljuba je bio član grupe Bit strit, a Brankica je nastupala pod umetničkim imenom Ela Bi.

foto: Printscreen

Ovaj par za Kurir evocira uspomene na devedesete godine, ali govori i o tome kako sada žive.

Kako vam sada izgleda period vaše popularnosti i muzike koju ste tada izvodili?

Ela Bi: Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva.

foto: Printscreen

Ljuba: Bavili smo se muzikom isključivo iz ljubavi, a uspeh je došao sam po sebi. Popularnost nas nije opterećivala, zato smo sada valjda ostali normalni. Sve u svoje vreme.

Da li biste voleli da se vratite u taj period i zbog čega?

Ela Bi: Volela bih da se vratim u devedesete jer sam bila dvadesetak godina mlađa (smeh).

Ljuba: Volim da evociram uspomene, ali baš se i ne bih vraćao. Bavili smo lepim poslom i radili smo to jer smo voleli, ali u to vreme bilo je mnogo teže napraviti uspeh. Bilo je i mnogo teških momenata zbog situacije u kojoj se naša zemlja nalazila.

Čime se bavite u Nemačkoj, imaju li vaši sadašnji poslovi nekakve veze sa muzikom?

Ela Bi: Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put.

Ljuba: Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Pokazuje li neko od vaše dece interesovanje za muziku?

Ela Bi: Sve četvoro pokazuju interesovanje za muziku, ali ih trenutno sport više interesuje. Danijel i Aleksandar su veoma talentovani za fudbal, a Kristijan za američki fudbal. Napreduju u sportu i lično bih više volela da se ostvare kao sportisti.

Ljuba: Tamara voli da svira gitaru. Mala je, ali ćemo je podržati ukoliko bude želela ozbiljnije da se bavi muzikom. Svi su talentovani za muziku, pa nikad se ne zna...

Znaju li da su im roditelji u Srbiji bili popularni pevači?

Ela Bi: Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama.

Ljuba: Malo im je čudno i smešno. Kad dođemo u Srbiju, onda čuju i vide kada nas ljudi negde spontano nešto pitaju ili traže da se slikamo. Nekoliko intervjua i emisija su radili sa nama, ali još uvek su mali da bi shvatili kako je sve to bilo. Mi ih ne opterećujemo tim stvarima. Kako budu rasli, ako ih bude zanimalo, otkrivaće sami. Slušali su naše pesme, ali oni ipak slušaju samo stranu muziku i nismo im baš mnogo muzički interesantni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.