HUMANOST UJEDINILA POZNATE: Zvezde pevaju na VIP karaokama uz Bend Plutona! (VIDEO)
Jedna lepa tradicija se nastavlja, Foto: Printscreen

DOBRA VOLJA I VELIKO SRCE

HUMANOST UJEDINILA POZNATE: Zvezde pevaju na VIP karaokama uz Bend Plutona! (VIDEO)

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nema pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača

Objavljeno:

Jedna lepa tradicija se nastavlja… Poznate ličnosti srpske javne scene ponovo su se ujedinile u jednoj, humanoj ideji – da pomognu onima kojima je to najpotrebnije

A to će učiniti na humanitarnom takmičenju IMMO VIP karaoke, koje će i ovog puta biti održano u domu dobre energije, IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu, u četvrtak, 11. aprila, od 19 časova.

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nema pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača. Već samo ljudi dobre volje i velikog srca. Koji su došli da se dobro zabave, pruže doba provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U četvrtak, 11. aprila, uz sjajni bend Plutonia, nastupiće TV lica Una Senić, Marija Lazić, Luka Tešanović, Miloš Milovanović, Sofija Rajević, Katarina Korša sa suprugom, glumcem Danijelom, kao i glumci Srđan Ilić, Jelica Kovačević, Iskra Brajović, Jelena Matijašević, Jovana Milovanović i Miljana Gavrilović.

S obzirom na to da atmosfera na humantarnim VIP karaokama uvek bude odlična, mikrofona će se najverovatnije prihvatiti i neko od članova žirija, koji ovog puta čine Saška Janković, Zoe Kida, Marija M. Karan, Anita Lazić, Ana Sakić, Natalija Milosavljevič, Irena Jovanović, Marko Kon, Ašok Murti, Dušan Kaličanin, Anja Mit, Darko Mitrović, Veljko Kuzmančević i Saša Mirosavljević Don.

Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem. Program će voditi Marina Kotevski-Mandić.

Pogledajte pobednički nastup glumca Ivana Tomića na jednom od prethodnih izdanja humanitarnog VIP karaoke takmičenja…

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Headliner.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.