LUKAS IMA NOVU DEVOJKU: Pevač proveo vikend u Parizu sa starletom! Sonja mu ovo NEĆE OPROSTITI!
Aca Lukas proveo vikend u Parizu sa devojkom, Foto: Dragan Kadić

uživaju u ljubavi

LUKAS IMA NOVU DEVOJKU: Pevač proveo vikend u Parizu sa starletom! Sonja mu ovo NEĆE OPROSTITI!

Lukas je na nastupu za njen sto slao pića, ali ne zbog bosanske starlete, nego zbog Šavije

Objavljeno:

Aca Lukas je već dve nedelje u vezi sa Natašom Šavijom. Da njihova veza brzo postaje ozbiljna dokazuje to što su ovaj vikend proveli u Parizu, gradu svetlosti i ljubavi.

Kako bi izbegli medije, Lukas je u Pariz otputovao u subotu ujutru iz Beča, a Nataša Šavija, takođe u subotu ujutru, ali iz Beograda. Međutim, vratili su se zajedno.

foto: Dragana Udovičić

Inače, mediji su tokom prošle nedelje mogli da ih otkriju, ali zbog prisustva bivše Lukasove devojke, plavokose starlete iz Bosne, svi su pomislili da je pevač sa njom obnovio ljubav.

Lukas je na nastupu za njen sto slao pića, ali ne zbog bosanske starlete, nego zbog svoje nove devojke Šavije. Njih dvoje se znaju od ranije, a smuvali su se pre dve nedelje pošto su se potpuno slučajno sreli u gradu, kako Scandal! saznaje.

foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Šavija

Ovo definitivno stavlja tačku na priču da su se Sonja i Aca pomirili budući da mu bivša ovo sigurno neće oprostiti. Inače, kako smo još saznali, za sada se Šavija i Aca fino slažu, ali do kada će to potrajti, te šta će se dalje dešavati, ostaje da vidimo.

Bonus video

JEDAN OD DIVNINIH POSLEDNJIH SNIMAKA: Karleušina majka u bolnici, na glavi nosi MARAMU, a ovako je reagovala kada ju je Jelena snimila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.