VEZA S ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA MU UMALO DOŠLA GLAVE: Gavrilović tvrdi da mu je državni vrh spremao LIKVIDACIJU
Ivan Gavrilović progovorio o svojoj vezi sa Marijom Milošević, Foto: Printscreen

MOGAO DA GA PROGUTA mrak

VEZA S ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA MU UMALO DOŠLA GLAVE: Gavrilović tvrdi da mu je državni vrh spremao LIKVIDACIJU

Denser otkriva da je trpeo pritiske zbog Marije Milošević, te da je u jednom momentu morao da prekine i karijeru

Objavljeno:

Popularni denser devedesetih Ivan Gavrilović svojevremeno se zabavljao sa Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

Naime, za njega taj period nije bio nimalo lak, a u nekom momentu se čak našao na listi za likvidaciju, koju je sastavljao sam vrh države.

Navodno, nekadašnji moćnici iz devedesetih godina prošlog veka do tančina su razradili sisteme i metode "operativne obrade", praćenja, prisluškivanja, snimanja i na kraju hapšenja ili likvidacija i tako uklanjali nepodobne koji su predstavljali pretnju za tadašnji režim.

LUDE DEVEDESETE

Koliko su bili spremni da idu daleko, pokazuje i to da se na monstruoznoj listi, u koju je Kurir imao uvid, našlo više od 80 ljudi, a među brojnim političarima i javnim ličnostima, navodno je bio i pevač Ivan Gavrilović.

foto: Printscreen / Youtube

Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vreme je zaista bilo opasno", priča Gavrilović i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru.

NAUK GENERACIJAMA

Gavrilović navodi da su neretko pokušavali da ga ispitaju kroz sasvim uobičajene razgovore.

Slobodan Milošević sa ćerkom Marijom i sinom Markom
Slobodan Milošević sa ćerkom Marijom i sinom Markomfoto: Epa/ Peđa Mitić

Pitaju me "kako je preko, putuješ", ja im kažem "lepo je". Šta sam znao, klinac od 23 godine, politika me nije zanimala. Verovatno je neko procenio, ko je ovaj mali, ofarban u plavo, putuje u inostranstvo, možda su mislili da sam neki špijun. Nisam mislio da mogu bilo koga da ugrozim. Meni je krivo što mi neko nije rekao "beži, mali, nije ti ovde mesto, to je ćerka predsednika, najlepši si na estradi, lepo pevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni". I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama", otkrio je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Bonus video

UDALA SE ZA FOKLERA ZA KOJIM SU LUDILE DEVOJČICE: Rodila mu 3 dece, a kada vidite kakvim je luksuzom OKRUŽENA i njeno seksi telo, ostaće te NEMI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.