HALID BEŠLIĆ SAMO ČUDOM IZBEGAO SMRT: Popularni pevač IMAO NASTUP u diskoteci koja je IZGORELA DO TEMELJA!
Halid Bešlić imao sreće, Foto: Printscreen

horor u lincu

HALID BEŠLIĆ SAMO ČUDOM IZBEGAO SMRT: Popularni pevač IMAO NASTUP u diskoteci koja je IZGORELA DO TEMELJA!

Moglo je doći do veće tragedije!

Objavljeno: 21:11h

Popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić, trebalo je da nastupi u diskoteci bivše verenice Vuka Moba koja je izgorela sinoć.

Naime, Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Lincu, kada je zapaljena diskoteka Biljane Savić, za dlaku izbegao sigurnu smrt.

Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je trebalo da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 min dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije", otkrio je izvor za "Alo!".

Folker je završio probu 25 minuta pre vatrene stihije
Folker je završio probu 25 minuta pre vatrene stihijefoto: Dragana Udovičić

Naime, drama se odigrala pre nego što je diskoteka Biljane Savić otvorena za posetioce, ali je u požaru povređeno jedno lice, kako je dalje naveo izvor.

Cela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i saučesnik. U ekspoloziji je bačen na deo gde je bila rasveta i di-džej pult. Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gde je hitno operisan zbog otvorenog preloma.

Vlasnica diskoteke je bivša verenica Vuka Moba Biljana Savić
Vlasnica diskoteke je bivša verenica Vuka Moba Biljana Savić foto: Damir Dervišagić

Izvor je otkrio i da nije samo diskoteka izgorela, već da je cela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procenjena je grubo na 1.000.000 evra.

Podsećanja radi, noćni klub "Imperio", koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, a koji je u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba, izgoreo je u požaru koji su u petak, kako se sumnja, podmetnuli nepoznati napadači.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.