PODMETNUT POŽAR U KLUBU BIVŠE VERENICE POPULARNOG PEVAČA IZ SRBIJE! Izgorela diskoteka u Lincu!
Biljana Savić, vlasnica ovog noćnog kluba, izjavila je za medije da nikada ni sa kim nije imala problem i da ne zna zašto je njena diskoteka bila na meti napadača!, Foto: Damir Dervišagić

BUKTINJA!

PODMETNUT POŽAR U KLUBU BIVŠE VERENICE POPULARNOG PEVAČA IZ SRBIJE! Izgorela diskoteka u Lincu!

Biljana Savić, vlasnica ovog noćnog kluba, izjavila je za medije da nikada ni sa kim nije imala problem i da ne zna zašto je njena diskoteka bila na meti napadača

Objavljeno: 20:57h

Noćni klub "Imperio", koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, a koji je u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba, izgoreo je u požaru, koji su u petak, kako se sumnja, podmetnuli nepoznati napadači.

Kako Kurir nezvanično saznaje, diskoteka koju najčešće posećuju srpske estradne zvezde, poput Ace Lukasa, Jelene Karleuše i Maje Berović, u potpunosti je izgorela oko 21 sat. Tom prilikom povređena je jedna osoba, za koju se sumnja da je učestvovala u podmetanju požara.

- S obzirom na to da u trenutku izbijanja požara u diskoteci nije bilo ljudi, veruje se da je neko namerno zapalio objekat. Policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu - kaže naš izvor.

Biljana Savić, vlasnica ovog noćnog kluba, izjavila je za medije da nikada ni sa kim nije imala problem i da ne zna zašto je njena diskoteka bila na meti napadača.

- Ovde se nikada nije desio nijedan incident. Zaista ne znam zašto bi i kome moj klub bio na meti - izjavila je Biljana Savić. Inače, sinoć je u ovoj diskoteci trebalo da nastupi popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić, ali je koncert zbog incidenta otkazan.

BONUS VIDEO:

UVREDLJIVE PORUKE: Lideri Saveza za Srbiju skandiraju (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.