LUKA LAZUKIĆ PODNEO TUŽBU PROTIV DADILJE SVOJE ĆERKE KATJE: Krivična prijava već PODNESENA, a OVO je RAZLOG!
Lazukić je podneo tužbui i protiv Katjine dadilje, Foto: Dragana Udovičić

SAD SE I S NJOM TUŽI

LUKA LAZUKIĆ PODNEO TUŽBU PROTIV DADILJE SVOJE ĆERKE KATJE: Krivična prijava već PODNESENA, a OVO je RAZLOG!

Luku Lazukića optužila je supruga Nataša Bekvalac za nasilje u porodici

Objavljeno:

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pevačicin bivši suprug podneo je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Dadilja, koja je u noći kada je Nataša navodno pretučena čuvala njenu i Lukinu ćerku Katju, svedočila je u novembru 2018. pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Kako je Kurir tad preneo, Jovana je ispričala pred sudijom da ostaje pri iskazu iz istrage. Ona je navela da je u vreme sukoba Nataše i Luke bila u sobi s njihovom dvomesečnom bebom i da je čula galamu, vrisku i pomeranje nameštaja.

foto: Dragana Udovičić, Vladimir Sporčić

- Uznemirena devojka rekla je da nije smela da izađe iz sobe, jer se strašno uplašila i brinula za svoju i Katjinu bezbednost - rekao je prošle godine naš dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Luku Lazukića optužila je supruga Nataša Bekvalac za nasilje u porodici jer ju je, kako je navela, pred sudom u aprilu prošle godine nakon svađe pretukao u njenom stanu na Dedinju. U to vreme dadilja je bila u sobi s njihovom bebom. Luka tvrdi da je nevin i to pokušava da dokaže, a sada je optužio i dadilju da nije ispričala istinu.

Sledeće ročište po tužbi za nasilje je 25. aprila, a paralelno se vodi i brakorazvodna parnica.

Bonus video

U PODRUMU MUZEJA PRIMENJENIH UMETNOSTI SVE JE IZVAN GRANICE: Mladi umetnici iz cele Srbije i iz Sarajeva suočili su se sa LIMITIMA i POBEDILI IH

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.