KARLEUŠA I MESEC DANA NAKON MAJČINE SMRTI SVAKOG DANA POSEĆUJE NJEN GROB: O jednoj stvari POSEBNO vodi računa!
Jelena Karleuša redovno posećuje grob svoje majke, Foto: Vladimir Sporčić

bol koja ne prolazi

KARLEUŠA I MESEC DANA NAKON MAJČINE SMRTI SVAKOG DANA POSEĆUJE NJEN GROB: O jednoj stvari POSEBNO vodi računa!

Ovako Jelena živi nakon Duškovog odlaska

Objavljeno:

Jelena Karleuša i mesec dana nakon smrti majke Divne Karleuše, redovno posećuje njen grob, čisti ga i brine se da cveće bude uvek sveže. Iako se vratila poslovnim obavezama, pevačica je često na Bežanijskom groblju, gde provodi i po više od sat vremena.

foto: Printscreen

Nakon što je paparaco Kurira prethodnih dana u stopu pratio pop divu, i ekipa "Paparaco lova" snimila ju je u nekoliko navrata i prikazala kako živi nakon što je njen suprug Duško Tošić otputovao u Kinu.

foto: Printscreen

Samo dva dana pred prvo pojavljivanje u javnosti posle smrti majke, Jelena je obišla mesto na kom Divna počiva. Ona se brine da na grobu uvek ima svežeg cveća, koje redovno zaliva, ali i da spomenik bude čist.

foto: Printscreen

Jelena je pažljivo brisala prašinu i sklanjala lišće koje je vetar tokom noći naneo. Sve vreme je na glavi imala kapuljaču.

foto: Printscreen

Pošto je nekoliko minuta uređivala mesto gde je njena majka sahranjena, Karleuša je malo sela, a tokom razgovora s tetkom Danijelom, koja je bila s njom, vidi se da pravi neke planove u vezi sa spomenikom, jer je nešto objašnjavala pokazujući upravo na njega.

foto: Printscreen

Posle nešto više od sat vremena provedenih na groblju, Jelena i Danijela su se uputile ka jednoj privatnoj školi, gde je sačekala ćerke Atinu i Niku posle nastave. Tu je izašla bez kapuljače, smestila devojčice u kola i vratila se u stan na Dedinju, gde žive.

Sutradan popodne, tetka Danijela ponovo je došla kod sestričine, a nakon nekoliko sati provedenih u kući, kada je pao mrak, uputile su se ka jednom frizerskom salonu na Novom Beogradu.

foto: Printscreen

Jelena je sedela za šamponjerom i pričala sa frizerkom dok joj je ova prala kosu i farbala je.

Posle tretmana, Karleuša je iz salona izašla, kao i svaka žena, boljeg raspoloženja, a na licu je imala blagi osmeh. Odatle se s tetkom uputila kući, a sutradan je u popodnevnim časovima otišla u "Grand", gde je nastavila sa snimanjem.

Bonus video

ANASTASIJA NIJE IMALA NI 2 GODINE KAD SU JOJ UBILI OCA: Cecina ćerka objavila Arkanove dosad neviđene slike, a poruku koju je ostavila CEPA DUŠU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.