NAJPOTRESNIJA ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Imam devet anđela čuvara negde gore! Ove detalje NIKO NIJE ZNAO!
Marija Šerifović pre nekoliko godina rešila je da snimi autobiografski film, Foto: Printscreen / Youtube, Ami G Show

teška sudbina

NAJPOTRESNIJA ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Imam devet anđela čuvara negde gore! Ove detalje NIKO NIJE ZNAO!

Pevačica je ispričala sve što joj leži na duši

Objavljeno: 21:19h

Marija Šerifović je pre nekoliko godina rešila je da snimi autobiografski film "Ispovest i sudbina" u kojem je otrkila sve nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Naime, pevačica je u prvoj epizodi emitovanja iznela tešku sudbinu svoje majke, Verice Šerifović.

foto: Damir Dervišagić

- Moja majka Verica mi nije rodila brata ili sestru. Imam polubrata Danijela po ocu, ali imam i devet anđela čuvara negde gore. To je devetoro začete dece koje, nažalost, moja majka nije mogla da iznese, verovatno zato jer je to negde tamo zapisano. Sigurna sam da me negde od gore čuvaju, drže na oku. rekla je tada pevačica moćnog glasa, te je nastavila sa svojom potresnom ispovešću.

- Ja sam zapravo jedini uspeli pokušaj, iz tog razloga nemam prava da ne uspem. Ni pred sobom, ni pred Vericom, ni pred onim koji je zapisao da ja treba da se dogodim. - verovala je Šerifovićeva, koja je uz veliki trud, ali pre svega i talentom, ostvarila svoj cilj.

foto: Printscreen Youtube

Iako je jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, pevačica smatra da to nije dovoljno u odnosu na ono kroz šta je njena majka prošla.

- Sve što sam uradila u životu nije malo, ali je skoro pa ništa u odnosu na količinu njene patnje, borbe, i pakla kroz koji je prolazila. Možda je moja majka hrabri glasnik, a možda je to samo velika ljubav prema životu.

Verica Šerifović imala je veoma komplikovan porođaj, koji se umalo nije završio kobno po nju i njenu naslednicu.

- Sam porođaj je trajao jako dugo, skoro 24 sata, jer sam ja sasvim slučajno krenula leđima. Umalo da ubijem svoju majku, a i sebe verovatno. Bezbroj puta su je spremali za carski rez. Nakon mnogo borbe, došla sam ja na svet. U tom trenutku su se zasvirali trubači ispod njenog prozora, tog trenutka je bilo preodređeno da moj život krene sa pesmom.

Pevačica se potom dotakla i svog oca harmonikaša Rajka Šerifović, sa kojim godinama nije bila u dobrim odnosima, a jedan od razloga je bio je i ovaj:

foto: Vladimir Sporčić

-Vremenski sat sudbine hteo je da na dan kad sam se ja rodila, moj otac ne bude sa mnom i mojom majkom.. U tom trenutku je nastajao moj brat. - istakla je Marija, aludirajući na neverstvo svog oca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.