PORODICA ME REMETI U POSLU, PA SAM IH UDALJIO: Stefan Živojinović otkrio zašto je Boba RAZOČARAN u njega!
Na promociji pesme Stefana Živojinovića, Foto: Promo

za espreso

PORODICA ME REMETI U POSLU, PA SAM IH UDALJIO: Stefan Živojinović otkrio zašto je Boba RAZOČARAN u njega!

Sin Lepe Brene je ponosan na svoj novi singl, ali usput nam je otkrio i šta njegovi roditelji misle o njegovom radu

Objavljeno:

Stefan Živojinović je održao promociju svoje nove pesme Od večeri do jutra u jednom prestoničkom restoranu. Promocija je bila samo za predstavnike sedme sile, pa su članovi porodice izostali, iako pružaju sinu punu podršku.

Sin Lepe Brene u novi singl je uložio svoj maksimum, da bi predstavio nešto inovativno i zadovoljan je rezultatima. Scene iz spota su snimane na nekoliko destinacija u Crnoj Gori, a u razgovoru za Espreso.co.rs, Živojinović je otkrio zanimljive detalje o svojoj karijeri i privatnom životu.

foto: Promo

Mladi pevač u usponu ne strepi kako će mu proći novi singl, jer veruje u njegovu energiju. Na pitanje da li su mu isti saradnici Živojinović je rekao:

- Sada sam mnogo ozbiljniji i profesionalniji. Pre četiri godine nisam imao ovo znanje. Aranžman sam poverio Bojanu Vasiću, a tekst smo radili nas dvojica sa Aleksandrom Tomićem.

Budući da je tek na početku svoje karijere interesovalo nas je koliko mu poznata mama pomaže u svemu:

- Mamu ne konsultujem kada je izbor saradnika u pitanju, niti članove porodice. Idem od studija do studija i gledam ko meni prija, i ko može da iznese ono što ja zamislim. Članovi porodice nisu objektivni i to je nešto što mene malo remeti i zato im nisam ništa pokazivao. Sklonio sam se i radio sve na svoju ruku i mislim da pesma zbog toga ima neki kul pečat. Nije mi svejedno što sam ih udaljio, ali tako mi je mnogo lakše - rekao je Stefan.

foto: Promo

Nismo mogli da se ne dotaknemo teme njegovog oca, tj. da li je Boba malo razočaran jer niko od njegovih naslednika nije krenuo njegovim stopama:

- Jeste on razočaran, ali je i svestan da smo mi odrastali u periodu kada tenis nije bio dominantan sport kod nas. Nas roditelji nikada nisu forsirali ni za šta, ali mu je sigurno žao. Kome ne bi bilo žao, ali njima je bitnije kakvi smo mi kao osobe. On zna da ako od 18. do 20. godine ne pokazuješ nikakvu perspektivu onda nema ništa od toga - zaključio je mlađani Živojinović.

Za kraj nismo mogli, a da ga ne pitamo kako se oseća kao stric i kako se snalazi u toj novoj ulozi.

- Zaista je neverovatan osećaj i mnogo sam srećan što imamo novu energiju i novu ljubav koja je došla u našu porodicu. Često svratim kod Aleksandre i Filipa, ali beba uvek spava kad ja dođem u posetu.

Bonus video

SADA SVI MOGU DA BUDU KIM KARDAŠIJAN: Poznata starleta napravila BIZARAN potez, ovo ni od nje niko nije očekivao!

(Espreso.co.rs/ Sanja Belinić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.