JEDNA NOĆ SA SORAJOM U HOTELU KOŠTA 3500€: Tajkun kome je starleta pomutila um, dao BASNOSLOVNU sumu na OVO!
Starleta uživa na odmora, Foto: Printscreen / Instagram

SVI DETALJI SA LUKSUZNE DESTINACIJE

JEDNA NOĆ SA SORAJOM U HOTELU KOŠTA 3500€: Tajkun kome je starleta pomutila um, dao BASNOSLOVNU sumu na OVO!

Ne žali kada je Soraja u pitanju

Objavljeno:

Soraja Vučelić ovih dana sa ruskim tajkunom uživa na jednom od najskupljih letovanja!

Poznato letovalište Sveti Bartolomej poznato je kao elitni deo gde najbogatiji provode svoje slobodno vreme.

- Soraja je želela da uživa u vrhunskom luksuzu, zato se baš odlučila za ovo mesto. Puno ju je koštao ceo odmor, ali ne žali ni dinara. U tom hotelu u kom su oni odseli, samo jedna noć košta 3.500 evra - ispričao je izvor blizak Vučelićevoj i dodao:

- O pažnji i luksuzi koji joj svakodnevno priređuje bogati verenik svedoči i jedna scena koja se dogodila na mondenskoj plaži. Naime, on je Soraju častio skupim pićem, ali to nije bilo sve. Ruski tajkun odlučio je i da počasti ceo restoran za vreme dnevne žurke, te je sve prisutne častio šampanjcem. Račun ih je izašao preko 50.000 evra, ali nisu žalili ni dinara - kazao je izvor za portal Alo.rs.

Soraja sprema nove poduhvate.

- Oduševljena sam ovim mestom u kom sam došla da se provedem i uživam. Jedno je od najlepših na svetu, ko zna možda već sledeće godine kupim ovde nekretninu - prokomentarisala je Soraja i zagolicala maštu javnosti.

Ostaje da vidimo da li će Vučelićeva odrešiti kesu i kupiti nekretninu na ostrvu Sveti Bartolomej i time postati komšinica popularnoj pevačici Rijani!

Bonus video

U PODRUMU MUZEJA PRIMENJENIH UMETNOSTI SVE JE IZVAN GRANICE: Mladi umetnici iz cele Srbije i iz Sarajeva suočili su se sa LIMITIMA i POBEDILI IH

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.