VRANJEŠ NAPRAVIO KARLEUŠI SAČEKUŠU NA SENJAKU: Poludeo što se nije pojavila na sudu, pa REŠIO DA SE OSVETI! (FOTO)
Ognjen Vranješ, čekao al nije dočekao, Foto: Espreso, Sonja Spasić

espreso EKSKLUZIVNO OTKRIVA!

VRANJEŠ NAPRAVIO KARLEUŠI SAČEKUŠU NA SENJAKU: Poludeo što se nije pojavila na sudu, pa REŠIO DA SE OSVETI! (FOTO)

Izgleda da Vranješu đavo baš ne da mira

Objavljeno:

Zbog obaveze da se pojavi u sudu, Ognjen Vranješ je u utorak došao u Beograd, i u srpskoj prestonici proveo ceo dan. Naime, bosanski fudbaler tužio je nedavno Jelenu Karleušu zbog pretnji ubistvom. Kako su mediji pisali, Vranješ je protiv pevačice podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona. Fudbaler se u utorak u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu pojavio doteran, i vidno raspoložen. Izgleda da se i te kako pripremio za susret sa JK koji je trebalo da usledi. Kako je ona međutim izostala sa ročišta, a suđenje odloženo za 22. april, Ognjen su čini se potonule sve lađe.

foto: Printscreen

Naime, čitalac Espresa, uslikao je Ognjena Vranješa u restoranu "Grafičar", dok je on bio na ručku. Osim što se iz priloženog moglo zaključiti da vodi računa o svojoj kilaži i dobroj formi, pa je poručio samo porciju piletine i šopsku salatu, moglo se videti i da fudbaler i nije bio baš idealno raspoložen. Izgledao je pomalo zabrinuto, i kao da nekoga čeka da se pojavi. Stalno se vrpoljio i gledao unaokolo. Ne znam da li je nekoga čekao ili ne, ali kako je vreme prolazilo izgledao je sve nervoznije, i bio je baš vidno neraspoložen", ispričao je izvor za Espreso. Zanimljivo u celoj priči je i to da je pomenuti restoran jedno od omiljenih mesta Duška Tošića i Jelene Karleuše. Oni su više puta uslikani baš u ovom restoranu i pojedinačno, ali i zajedno, a nije na odmet napomenuti da je poznati bračni par ovde 2016. godine proslavio i deset godina svog braka.

Ovako su Duško i Jelena pre tri godine slavili 10 godina braka takođe u 'Grafičaru'
Ovako su Duško i Jelena pre tri godine slavili 10 godina braka takođe u "Grafičaru"foto: Daktilo

Izgleda da Vranješu đavo baš ne da mira. Ne bi čudilo da je upravo zbog toga izgledao neraspoloženo, a da se u restoran uputio ne bi li upravo ovde možda i naleteo na pevačicu. U svakom slučaju trenutak je bio idealan. Duško je trenutno u Kini, pa nije morao da strepi da će i njega sresti, a Jelena ranjiva, pa je taman moglo da padne i neko pomirenje! Da li je ovo scenario kojem se fudbaler nadao, ili je pak samo želeo opet da provocira, ostaje da vidimo.

foto: Daktilo

Podsetimo pevačica je svoj izostanak sa suda opravdala umrlicom majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta. Pevačica je rekla da je to razlog zbog koga neće prisustvovati ročištu.

Razlog za izostanak JK sa suđenja bio je smrt njene majke
Razlog za izostanak JK sa suđenja bio je smrt njene majke foto: Printscreen Instagram

"Nije prošlo ni četrdeset dana od kako je umrla njena mama tako da je ročište odloženo i zakazano je vanredno ročište za 22. april", rekli su po izlasku iz Prvog osnovnog suda advokati Ognjena Vranješa Milica Jaćimovski i Branislav Bogdanović. Izgleda da se posle svega Ognjen ipak nadao tom susretu, pa da zato kasnije razočarenje na licu, nije mogao da sakrije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.