Estradne SVAĐE koje su umalo razorile porodice! Mogu da imaju sve, ali ako su DECA OVAKVA, ništa im ne vredi!

sve se treslo!

Estradne SVAĐE koje su umalo razorile porodice! Mogu da imaju sve, ali ako su DECA OVAKVA, ništa im ne vredi!

Možete imati sve, ali ako nemate skladnu porodicu ništa vam od toga ne znači. Ovo su samo neke od svađa koje su potresale našu estradu između roditelja i dece
Objavljeno:

Naše estradne zvede mogu da imaju sve - uspeh, ugled, novac... ali im ponekad ništa od toga ni najmanje ne znači. Pogotovo u onim situacijama kada se posvađaju sa svojom decom ili sa svojim roditeljima. U takvim stvarima im novac i popularnost ni najmanje ne koriste.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ponekad do svađa dolazi zbog nekih širih, porodičnih problema. Ponekad su u pitanju neke druge stvari, problematično ponašanje ili pogrešan odabir partnera. Ovo su neke od najžešćih estradnih svađa u poslednje vreme koje umalo nisu razorile porodice. 1. Željko Šašić i ćerka Sofija Poznati pevač često ima probleme sa svojom ćerkom Sofijom. Njihove rasprave traju već godina unazad, otkako se Sofijina majka Sonja Vuksanović udala za Acu Lukasa. Mlada lepotica je čak jednom prilikom izjavila kako želi da se odrekne očevog prezimena i da namesto njega uzme prezime Ace Lukasa, jer ona njega smatra pravim ocem.

Ovih dana odnos između poznatog pevača i njegove ćerke ponovo je na tankom ledu. Šašić je pre par dana izjavio kako se on i ćerka ne čuju zato što joj to majka zabranjuje. Sofija je ovu izjavu oštro demantovala rečima da majka ne vrši nikakav pritisak na nju u pogledu odnosa sa Šašićem, već da je to stvar njenog ličnog izbora.

A photo posted by Sofija Šašić (@sofiijavu) on

- Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je samo odraz njegovog - napisala je Sofija. 2. Veliki i Mali Keba Poznati pevač i njegov sin Igor žestoko su se posvađali na sred venčanja veka, pošto se Keba ponašao kao da je njegova proslava u pitanju.

Kako su gosti posvedočili, Keba je celu noć držao mikrofon u rukama i ponašao se kao da je on domaćin programa, što je pojedine navelo da se zapitaju ko je mladoženja tu, on ili Igor. To je izazvalo bes kod Malog Kebe te je on počeo da urla na svog oca ne bi li ovaj pustio da zabava teče onako kako je zaplanirano.

Srećom, njihova opaka svađa nije ostavila posledice po njihov odnos.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.