ZA NJU VREME KAO DA JE STALO: Devedesetih je bila top model, a 25 godina kasnije njeno telo i dalje je BOMBASTIČNO!
Helena Kristensen danskog porekla ne prestaje da očarava svet svojom lepotom i vitkom linijom, Foto: Printscreen/ Instagram/ helenachristensen

I U ŠESTOJ DECENIJI ŽARI I PALI

ZA NJU VREME KAO DA JE STALO: Devedesetih je bila top model, a 25 godina kasnije njeno telo i dalje je BOMBASTIČNO!

Za nju je Đani Versaće svojevremeno rekao da ima najlepše telo na svetu

Objavljeno:

Bivša manekenka Helena Kristensen (50) danskog porekla ne prestaje da očarava svet svojom lepotom i vitkom linijom. Iako je zakoračila u šestu deceniju života njene duge noge i utegnuto telo razlog su zašto je još uvek predmet obožavanja mnogih, a to je dokazala i najnovijim fotografijama na Instagramu.

Modnim pistama žarila je i palila 90-tih godina, za nju je Đani Versaće svojevremeno rekao da ima najlepše telo na svetu, a ona već godinama pokazuje da je za nju vreme stalo.

Njene poslednje objave na Instagramu pokazuju da poseduje i avanturistički duh. Naime, bez većih problema bućnula se u hladnu reku. Odmor u predivnoj prirodi Catskillsa, planinskom području koje se nalazi u državi Njujork, iskoristila je za osveženje u vodi iako je tek april i temperatura vode zasigurno nije ugodna za kupanje.

- Voda je ledena, ali osećaj je sjajan, napisala je Helena.

Nakon manekenske karijere Helena Kristensen se takođe ostvarila i kao uspešna fotografkinja. Saosnivač je fotografskog studija Stærk&Christensen sa sedištem u Njujorku.

Ima sina Mingusa Luciena Ridusa (19) s glumcem Normanom Ridusom, s kojim je bila u vezi pet godina. Nikada se nije udavala.

Bonus video

NATAŠA KOVAČEVIĆ: IZLAZ POSTOJI!

(Espreso.co.rs/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.