ZBOG OVOG ČOVEKA JE TAMARA ĐURIĆ PROMENILA ŽIVOT: Ne pije, ne izlazi, a on je za dve nedelje na nju SPISKAO 20.000€
Tamara Đurić se svakodnevno bahati, Foto: Printscreen / Youtube / pINK

uživa za sve pare!

ZBOG OVOG ČOVEKA JE TAMARA ĐURIĆ PROMENILA ŽIVOT: Ne pije, ne izlazi, a on je za dve nedelje na nju SPISKAO 20.000€

Starleta u Dominikani sa muškarcem kojeg već duže vreme krije od javnosti

Objavljeno: 11:38h

Starleta Tamara Đurić pre nekoliko nedelja otputovala je u Dominikanu, iz koje se još nije vratila, a na tropsku destinaciju otišla je sa muškarcem kojeg već duže vreme krije od javnosti.

Navodno, Đurićeva je smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, a njen saputnik je za dve nedelje uživanja na dominikanskim plažama morao da iskešira više od 20.000 evra.

Pre nešto više od mesec dana, Tamara je javila najbližim prijateljima da na neko vreme odlazi iz Srbije i da će nekoliko nedelja biti u Dominikani sa bliskim prijateljem. Nikome nije želela da otkriva s kim ide, samo je posle nekog vremena počela da objavljuje fotke i snimke. Po objavama je bilo jasno da je u najluksuznijem hotelu i da prelepu plažu ona i njen prijatelj imaju samo za sebe. Budući da se radi o prestižnoj destinaciji, odmah smo znali da je otputovala sa nekim ko joj je više od prijatelja. Krenimo samo od avio-karata, koje su paprene, pa do uživanja u luksuzu na kakav je Tamara navikla", priča izvor za Kurir i navodi da se Đurićeva svakodnevno bahati i koristi sve pogodnosti koje joj pruža galantni prijatelj.

Svima nam je bilo čudno kada je Tamara preko noći promenila navike. Prestala je da izlazi i da pije i počela je da trenira više nego ikad. Sada nam je jasno da je sve to uticaj novog partnera. Srećna je i zadovoljna i to se vidi. Taj dečko joj ispunjava sve želje i sama se poverila prijateljima da joj je neprijatno koliko para daje na nju, a ne da joj da plati bilo šta. Ne samo da imaju zlatne narukvice zbog kojih im je svuda dozvoljeno kretanje nego je platio i dva čoveka koja će na plaži čuvati Tamaru kada se on odmara u hotelu. Potpuno je poludeo za njom", zaključuje izvor.

Jedino što mogu da kažem je da mi muškarac sa kojim sam otputovala veoma prija, da sa njim često putujem i da je on moj najbolji prijatelj. Tako bi bar trebalo da ostane do kraja odmora, mada ne znam kad ću se vratiti. Ništa drugo ne bih dodala", poručila je Đurićeva kroz smeh.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.