POSLE LJAJIĆA NEMA SREĆE U LJUBAVI: Sofija progovorila o SE*SU za jednu noć! A nećete verovati gde je VODILA LJUBAV
Sofija Milošević požalila se fanovima da joj fali ljubav, Foto: Printscreen

iznenadila sve

POSLE LJAJIĆA NEMA SREĆE U LJUBAVI: Sofija progovorila o SE*SU za jednu noć! A nećete verovati gde je VODILA LJUBAV

Manekenka otvoila konkurs za novog dečka

Objavljeno:

Sofija Milošević požalila se fanovima da joj fali ljubav, a to su oberučke prihvatili muškarci koji su ovo shvatili kao otvoren konkurs za njenog novog dečka. Međutim, ona se ovde nije zaustavila, pa je u jednoj emisiji otišla i korak dalje pa progovorila o svojim seksusalnim iskustvima, prvom, ali i o onim "popularnim" za jednu noć.

"Evo, već sam sedam meseci sama, tako da treba mi ljubavi", iskrena je bila atraktivna plavuša koja je već 7 meseci sama, posle raskida sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

"Verujem u ljubav posle neverstva, na jedno veče. Apsolutno sam protivnik s*ksa na jedno veče, jer sam neko ko ima veliki ego i razmažena sam i ja volim da to radim sa emocijama i bitno mi je da je neko zaljubljen u mene - otkrila je Miloševićeva za beogradske medije.

U nastavku razgovora Sofija je bila još brutalnija, a na pitanje koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav manekenka je odgovorila kratko, ali jasno.

"Uza zid!", priznala je Sofija u emisiji "Ekskluziv".

Tek kada je otkrila da je nevinost izgubila tek sa 22 godine, nastao je pravi muk, ali sada kada ovo muški deo populacije zna, znaće i kako da se ophodi prema seksepilnoj plavuši.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.