DUŠKO DAO JELENI MILION EVRA, PA SE VRATIO U KINU: Evo kako se Karleuša oporavlja od majčine smrti! (FOTO)
Duško ispunjava Jeleni sve želje, Foto: GOOGLE STREET VIEW

jk zahvalna mužu

DUŠKO DAO JELENI MILION EVRA, PA SE VRATIO U KINU: Evo kako se Karleuša oporavlja od majčine smrti! (FOTO)

Pevačica narednih meseci neće raditi, samo će snimati "Zvezde Grandra"

Objavljeno:

Fudbaler Duško Tošić čini sve da se njegova supruga Jelena Karleuša što pre podigne posle smrti majke, pa je rešio da je zaposli uređenjem njihove vile.

Fudbaler kineskog Guangdžoua odlučio je da u novu kuću, koju je kupio od trenera Dragana Stojkovića Piksija, na Dedinju uloži i do milion evra u renoviranje. Sportista se zbog obaveza prema klubu nedavno vratio u Kinu, a pošto pevačica do daljeg neće nastupati, već će se pojavljivati samo u "Zvezdama Granda" i brinuti o ćerkama, on joj je sugerisao da se pozabavi uređenjem novog doma.

JK će se pozabaviti uređenjem vile
JK će se pozabaviti uređenjem vilefoto: GOOGLE STREET VIEW

Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živeo, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško rešio da ne štedi nijednog evra, nego da joj da odrešene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po poslednjoj modi. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 evra", priča Kurirov izvor i dodaje da će njihove naslednice Atina i Nika imati zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će naknadno biti izgrađen bazen, dok će posebnu pažnju posvetiti dnevnoj, spavaćoj sobi i kuhinji.

Sobe za decu biće uređene kako su devojčice tražile - u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Jelena i Duško su se oduševili i napraviće im pravu oazu. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske sobe. Jeleni je najviše žao što njena majka nije dočekala da vidi kako će ona sve to da uredi, jer se Divna oduševila kućom, ali i svim onim što joj je pevačica govorila da će uraditi. Posebna soba biće uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku, koje su uvek dobrodošle. Međutim, najvažniji deo u kući je velika soba za pevačicinu garderobu i cipele, koja će koštati tričavih 50.000 evra", završava naš izvor.

Narednih meseci neće raditi, samo će snimati 'Zvezde Granda'
Narednih meseci neće raditi, samo će snimati "Zvezde Granda"foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša ovom prilikom nije bila dostupna za komentar, ali ona je još prošle godine najavila selidbu.

Jako sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikad zaradila ja sam potrošila na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, palili bismo cipele u nekom kaminčiću da se ogrejemo", rekla je tada Jelena.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.