OTKRIVENO KOLIKO RASTA DAJE NOVCA ANI NIKOLIĆ! Kada budete čuli za sumu, ONESVESTIĆETE SE!
Nikolićeva posle razvoda živi kao carica , Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

OTKRIVENO KOLIKO RASTA DAJE NOVCA ANI NIKOLIĆ! Kada budete čuli za sumu, ONESVESTIĆETE SE!

Nikolićeva posle razvoda živi kao carica

Objavljeno:

Razvod Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića završio se brzo, gotovo kao i njihov brak, a kako mediji saznaju, ne samo da među bivšim supružnicima nema zle krvi, već je Rasta toliko široke ruke da mesečno plaća mnogo više od dogovorene alimentacije, a sve kako bi Ana i njihova ćerkica Tara živele na visokoj nozi, pišu mediji.

Kako kaže izvor blizak reperu, Đurić za sve što im je potrebno mesečno izdvaja i do 15,000 evra i ne žali para kako bi sve bilo kao i da se nisu razveli.

- Rasta je, iako to niko ne bi rekao, oduvek bio okrenut porodici. Dan kada mu se rodila ćerka za njega je bio najsrećniji dan u životu. Kada je Anin i njegov brak počeo da se raspada, oboje su se trudili da u tome ostanu što duže kako bi malena Tara odrastala pored oba roditelja.

Posle nekog vremena, shvatili su da ne mogu zajedno, a Rasta je obećao da razvod neće značiti ništa loše i da će nastaviti da brine o njih dve kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Posle razvoda je određena alimentacija od 5,000 evra mesečno, što je on već nakon prvog meseca daleko prešišao - priča izvor, i nastavlja - Rasta je dogovorenom alimentacijom rešio sve očinske i zakonske obaveze, ali nije osećao da je to dovoljno za skup život, na koji je njegova bivša supruga navikla da živi. Rekao je Ani da ga slobodno obavesti o svemu dodatnom što treba i da ne treba da se ikako ustručava.

Pošto je Ana prvih nekoliko nedelja odbijala da mu traži bilo šta dodatno, sam je krenuo da joj uplaćuje mnogo veću sumu novca od dogovorene. Odnosno, dodatnih 10,000 evra mesečno.

Ubrzo je premašio i to, pa pored alimentacije, redovno kupuje skupe stvari svojoj ćerkici, ali i bivšoj supruzi.

Garderober im košta kao stan u centru grada - navodi izvor - Sve je kao da se nikada nisu ni razveli.

U društvu se često pominje odnos prema bivšoj ženi, a svi pričaju da je bolji nego što je bio u braku, upravo zato mu niko i ne veruje da su se razveli.

- Ana ne želi da njen povratak na scenu ostane u senci njenog i Rastinog odnosa. Zato je odbila poslovne ponude koje joj je nudio, ipak, on je već spremio novac za sve njene saradnike i na taj način želi da je podrži. Kako god da izgleda, on Anu pre svega voli kao prijatelja i želi da je podrži! Ne prođe dan da je ne pozove i pita za karijeru, nove pesme i saradnike. Da je svaki razvod kao njihov, žene bi se udavale da bi se razvodile - kroz smeh zaključuje izvor.

BONUS VIDEO:

MILOŠ TOMIĆ: O muzičkim traumama i najglupljim filmovima (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.