SOFIJA MILOŠEVIĆ PREBOLELA LJAJIĆA: Ovo je manekenkin muškarac iz SNOVA! Fudbaler je PROŠLOST! (FOTO)
Sofija Milošević i Adem Ljajić već mesecima nisu zajedno, Foto: Printscreen

nova ljubav

SOFIJA MILOŠEVIĆ PREBOLELA LJAJIĆA: Ovo je manekenkin muškarac iz SNOVA! Fudbaler je PROŠLOST! (FOTO)

Progovorila na temu ljubavi

Objavljeno: 21:11h

Sofija Milošević i Adem Ljajić već mesecima nisu zajedno. Atraktivna manekenka progovorila je na temu ljubavi, pa objasnila šta mora da ima muškarac da bi joj se uopšte i dopao.

"Taj muškarac definitvno mora da bude neko ko je pažljiv i ko je dobra osoba, to uvek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi neko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, neko ko je pažljiv i dobar i ko je spreman da mi pruži puno ljubavi - baš mi treba", rekla je sa osmehom ona.

foto: preentscreen

"Evo, već sam sedam meseci sama, tako da treba mi ljubavi", iskrena je bila mlada Sofija.

Miloševićeva svakodnevno dobija komplimente, kao i bračne ponude putem Instagrama. Ona ne krije da neke umeju i da je zainteresuju, pa ih zato često i deli sa svima koji je prate.

"Meni je preslatko kad god primim takve poruke, jer su divne bilo da su od devojaka ili momaka i pozitivna energija mi uvek izmami osmeh na lice. Svi smo žrtve Internet nasilja i baš mi je grozno kad ljudi dođu na nečiji profil i vređaju. Ako nemam nešto lepo da kažem o nekome, ja ni ne pratim te ljude, tako da cenim kad neko izdvoji vreme da mi uputi neku lepu poruku i zato ih često i delim sa svima", kaže manekenka, koja se isto tako svakodnevno bori sa predrasudama koje kolaju oko njenog životnog poziva.

foto: Printscreen/Instagram/sofijamilo

"Susretala sam se sa predrasudama, ali nisu pravili ružne komentare već kad me upoznaju onda kažu: 'Jao, pa nisi takva, drugačija si nego na slikama'. Moj posao je takav - od donjeg veša do kratkih haljina i nemam problem sa tim. Navikla sam da se borim sa predrasudama, definitvno je da ih uvek ima, zato uvek kažem - ne sudi knjizi po koricama", rekla je Sofija za Blic.

Zgodna plavuša sigurna je da je sve u stavu, a ne u garderobi!

"Mislim da mogu da obučem nešto kratko i da izgledam kulturno. Sve je do stava i kako žena nosi to. Postoje neke žene koje plene gracioznošću bilo kako da su odevene, a neke devojke nemaju takav stav i na njima šta god da obuku nije to to. Tako da nije do odeće, do stava je", izjavila je Sofija.

Tokom svog nedavnog boravka u Americi Sofija je imala priliku da se druži i sa svetskim top-modelima, koje važe za najlepše žene na svetu. Takvo društvo joj imponuje, priznaje i, u takvim prilikama ne oseća nesigurno.

??✨

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

"Generalno imam dane kad se osećam nesigurno, ali poprilično sam u takvim situacijama samouverena. Ne želim da zvučim arogantno, ali prosto obožavam da vidim lepe žene i uvek ih prokomentarišem, ali se u isto vreme i ja osećam dobro. Imponuje mi kad vidim toliko lepih žena i ja sa njima u društvu", ispričala je manekenka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.