PRVA ISPOVEST MILIGRAMA NAKON SMRTI GITARISTE: Limi je preminuo zbog BOLESTI koju je zaradio na brodu?!
Članovi benda Miligram se prisećaju svojih prijatelja, Foto: Printscreen / Youtube

ostaće im u najlepšem sećanju

PRVA ISPOVEST MILIGRAMA NAKON SMRTI GITARISTE: Limi je preminuo zbog BOLESTI koju je zaradio na brodu?!

Nedavno preminuli gitarista je bio napozitivniji i najluđi lik kojeg je Alen znao

Objavljeno:

Miligram jedan je od najuspešnijih u našoj zemlji. Nedavno su imali izlet u nešto drugačiji zvuk, a sada su se pesmom Proćerdano vratili svojim korenima. Jedan od frontmena grupe, Alen Ademović kaže da su oni svestrani.

Miligram je širokog spektra i od nas uvek možeš da očekuješ svašta. Stari Miligram i novi Miligram, i rep i narodnjak - kaže Alen.

foto: Printscreen Youtube

Nedavno je Miligram zadesila tragedija kada je jedan od njihovih članova, Slobodan Vasić Lima, tragično preminuo, a Alen i Aleksandar Milić Mili kažu da će ga pamtiti kao najpozitivnijeg među njima:

To je bio naš bivši basista, on nije sa nama u bendu dve ili tri godine već. Totalno kontra od cele ove crne priče, on je bio najpozitivniji i najluđi lik kog sam ja znao u životu - kaže Alen za Pink.rs, a Mili se nadovezuje:

Miligram je imao tu nesreću, prvo smo izgubili klavijaturistu, Sergeja Ramadanovića, evo sada se ovo desilo Limi, on je otišao da svira na brod neko vreme, vratio se sa tom bolešću. Obojica su bili neverovatni muzičari i neverovatni kao ljudi - priseća se svog kolege Mili.

foto: Printscreen / Youtube

Nedavno su mediji spekulisali o navodnoj svađi među dvojicom frontmena ovog benda, a na osnovu naših zapažanja u toku intervijua, a i nakon njega, njih dvojica su se slagali i više nego odlično.

Da se u ovom bendu dešavaju i lepe stvari pokazuje i činjenica da je njihov bubnjar Mićko Kovačević postao otac.

Mićko je po drugi put postao otac, a po prvi put nakon ne znam koliko stotina godina, nakon 13 generacija, prvi put su dobili devojčicu i to je takvo slavlje bilo, život ide dalje - napominje Aleksandar.

foto: Damir Dervišagić

Kako smo svi 1. aprila navikli na nezaobilazne šale, pitali smo Alena i Milija, da li postoji neka koja je njima ostala u sećanju, a Ademović nam je ispričao jednu krajnje neobičnu, ali malo i tužnu priču.

Kad sam bio klinac imao sam persijskog mačka i zvao se Astor, imao je 9 kila i tetka je živela na 10. ja na 9. spratu. I moja majka ju je zvala da joj kaže da joj je pala mačka, i tetka joj kaže: "Ma ajde beži 1. april je" i spusti joj slušalicu. Na kraju je mačka stvarno pala sa 10. sprata. Kako je pala tako je uginula odmah, nema više devet života - ispričao je Alen.

Bonus video

MILICA MANDIĆ: NE SMEŠ DA SE PREDAŠ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.