ZOKI ŠUMADINAC SMUVAO MAYU BEROVIĆ: Na ovom će tek svi da mu ZAVIDE... Pala je na njegov AUTOTYUN!
Prava ljubav ne zna za granice, Foto: Printscreen Youtube

nije ni on naivan

ZOKI ŠUMADINAC SMUVAO MAYU BEROVIĆ: Na ovom će tek svi da mu ZAVIDE... Pala je na njegov AUTOTYUN!

Osvojio jednu od najpoželjnijih pevačica u regionu

Objavljeno:

Zoki Šumadinac postao je preko noći internet senzacija sa svojom pesmom "Autotjun", koja već ima milionske preglede na Jutjubu, a sada je zahvaljujući njoj ostavrio i momački san!

Naime, pevač u vrtoglavom usponu iskoristio je mega popularnost kako bi osvojio trenutno jednu od najpoželjnijih pevačica u regionu - Maju Berović.

Maja je pala na Zokijev "Autotjun"... Dok za njom i njenim oblinama balavi ceo region, nju je osvojio popularni Šumadinac. Iako mnogi njegov hit slušaju iz sprdnje, zgodna pevačica je među retkim koji istinski uživaju u njegovom modernom zvuku.

Radila bi mu ona SVE i SVAŠTA
Radila bi mu ona SVE i SVAŠTAfoto: Damir Dervišagić

Premda je izjavljivao da je svestan da ga većina gleda kao budalu, Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, dokazao je da je sve, samo budala nije! Verovao je u sebe i svoje kvalitete i nije sumnjao da može zavesti jednu takvu lepoticu kakva je Berovićka.

Svestan sam da me gledaju kao budalu, ali mi to ne smeta. Znam ko sam i pokazaću koliko daleko mogu da doguram. Trenutno sam jedan od najpopularnijih ljudi u Srbiji. Neću se smiriti dok ne budem imao 100 miliona pregleda", samouvereno je rekao Zoki za medije, a niko nije ni pomislio da on nije aludirao samo na poslovni uspeh kad je ukazivao na to dokle će dogurati.

Zaveo je autotjunom...
Zaveo je autotjunom...foto: Privatna arhiva

U svakom slučaju, tek će na ovome svi da mu zavide, i to mnogo više nego na broju pregleda, koje je osvojio maltene preko noći.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.