SJAJNE VESTI: Seka Aleksić spremna da postane mama! Već je bila na pregledu! SVE JE SPREMNO ZA ĆERKICU!
Seka Aleksić, Foto: Damir Dervišagić

PRIZNALA

SJAJNE VESTI: Seka Aleksić spremna da postane mama! Već je bila na pregledu! SVE JE SPREMNO ZA ĆERKICU!

Odlučila je da pokuša sve!

Objavljeno:

Seka Aleksić žarko želi da ponovo postane majka. Zato su folk zvezda i njen suprug, Veljko Piljkić, nedavno ponovo započeli proces vantelesne oplodnje, pomoću kog su dobili i sina Jakova. Prema rečima izvora Kurira, pevačica je odlučna da pokuša sve da bi po drugi put postala majka.

foto: Stefan Jokić

- Seka nema ništa protiv veštačke oplodne. Naprotiv! Rado o tome govori i čak savetuje druge žene da nikada ne odustaju, nego da daju sve od sebe i pronađu pravog lekara koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Seka je prvi put uspela jer je slušala svog doktora iz Beča, ali dosta joj je, kako ona tvrdi, pomogla molitva. Sada je došlo vreme da ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke - priča izvor blizak Kuriru i dodaje da je ona već obavila pripreme za veštačku oplodnju i da je samo pitanje vremena kada će joj lekari saopštiti lepe vesti.

foto: Printscreen Instagram

- Seka je uradila kompletan pregled. Hvala bogu, sve je u redu i sad čeka trenutak da se završi sam proces veštačke oplodne. Ona bi volela da dobije devojčicu a ono što joj je najvažnije jeste da dete bude živo i zdravo. - Poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz, a suprug i ja bismo voleli da se ponovo ostvarimo kao roditelji. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih - izjavila je Seka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.