LORENA NIJE NAVIKLA DA JE DARKO TU: Ovako je Ana Sević zaštitila ćerku od AGONIJE nakon Lazićeve NESREĆE!
 Ana Sević, Foto: Pritnscreen

sreća u nesreći

LORENA NIJE NAVIKLA DA JE DARKO TU: Ovako je Ana Sević zaštitila ćerku od AGONIJE nakon Lazićeve NESREĆE!

Devojčica se jeste raspitivala za poznatog oca, ali nije bila svesna toga šta mu se dogoda

Objavljeno:

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine. Od zadobijenih povreda i danas se oporavlja, a u trenutku kada je bilo najgore, bivša supruga Ana Sević, pre svega, imala je zadatak da njihovu naslednicu Lorenu spasi šoka.

foto: Dragana Udovičić

Devojčica se jeste raspitivala za poznatog oca, ali nije bila svesna toga šta mu se dogodilo. Pevačev prvi susret sa mezimicom nakon saobraćajke mnoge je ostavio u suzama.

"Sreća u nesreći u celoj toj situaciji bilo je to što je Lorena i navikla da Darko nije tu. Da nije svakodnevno pristuan. Ona, iskreno, to nije ni primećivala", bila je iskrena Ana u Premijeri, pa nastavila: "Ja sam se trudila da izgledam raspoloženo i srećno. Svi ljudi iz njenog okruženja su bili upućeni u priču i zamoljeni sa naše strane da je zaštite i u vrtiću, zaista - zahvaljujem im se svima koliko je vole, paze, maze... a i ona je mala... deca iz njene grupe nisu mogla da komentarišu", dodala je pevačica koja bi svojevremeno u žurbi sklanjala novine sa strašnim fotografijama iz Loreninog vidokruga.

foto: Damir Dervišagić

Kako napominje, nema toga što bi nju moglo isprovocirati da priča loše o njima kao nekadašnjem paru niti njihovom braku. Bez obzira na razne priče koje su kolale, te i one koje i danas kolaju, Ana ne mari za to jer zna šta je prava istina.

"Nema te laži koja će mene naterati da ja nešto kažem o mom i Darkovom braku!" gromko je dala do znanja ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.