SLOBA RADANOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Izneo SAV PRLJAV VEŠ o Kiji, Luni i Marku Miljkoviću, pa progovorio o Ani Korać
Sloba Radanović je ozbiljno profitirao od Zadruge, Foto: Sonja Spasić

NIKAD OTVORENIJI

SLOBA RADANOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Izneo SAV PRLJAV VEŠ o Kiji, Luni i Marku Miljkoviću, pa progovorio o Ani Korać

Sloba se osvrnuo na sve goruće teme, ali i na učesnike rijalitija Zadruga

Objavljeno:

Sloba Radanović uspeo je da ostavi Zadrugu iza sebe i napravi ozbiljan pomak u svojoj muzičkoj karijeri. Osim toga, postao je i deo žirija Pinkovih zvezda.

- Snimio sam pesmu koja se zove "Naivna", muziku i tekst sam uradio sam, drugačija je i biće nešto neviđeno na našim prostorima. Spot je retro, vratili smo se u šezdesete godine - kaže Sloba.

Ti si jedini pevač koji je posle Zadruge profitirao?

- Da, radim svakog vikenda, ali žao mi je što se nisam promovisao na drugi način. Drago mi je što sam bio deo rijalitija, a s druge strane, i nije jer sam izgubio živce.

Sada si i u žiriju Pinkovih zvezda, to je baš uspeh?

- Kandidati su prezanimljivi. To je nešto novo u čemu sam se baš pronašao i u šta sam se lepo uklopio. Prilično sam popustljiv, ali to je verovatno zato što sam i sam bio učesnik, ali kako takmičenje odmiče, biću sve stroži.

foto: Sonja Spasić

Kako se slažeš sa ostalim članovima žirija?

- Super, Žika je predsednik žirija. Divan je čovek, prijatan, iskren, opušten… Nikad se ne bi reklo da je tolika zvezda. Sa njim iskreno pričam o svemu, poveravam mu se.

Ali svađaš se sa Kijom?

- Da, kad dođe do sukoba mišljenja, ali sve je to normalno, ne možemo svi imati identičan ukus.

Ali to smeta ostalim članovima žirija.

- Ja na snimanja ne donosim svoj privatan život već se ophodim profesionalno. Mi smo se nekoliko puta svađali, ali i ostali članovi žirija su nas čačkali i navodili da se podžapamo. Ali sve je to šou. Neću nikad dozvoliti da kandidati ispaštaju zbog mog privatnog života ili sukoba sa nekim, a i nemam želju da se svađam. Kandidati su dobili svojih pet minuta i ja neću da im tu priliku oduzimam.

foto: Dragana Udovičić

Sa kim se družiš na snimanju?

- Sa Žikom se najviše družim i najviše vremena provodimo zajedno. Obožavam filmove i gledao sam skoro sve u kojima je on igrao i mnogo pričamo o tome. On je čovek kog sve zanima, pa pričamo o stvarima u koje se ja razumem. Kad je neki pevač na sceni, onda me uglavnom pita nešto o muzici i vidim da me uvažava kao svog ravnopravnog kolegu.

Da li te je Kija upoznala sa novim dečkom?

- Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran.

Misliš li da je to izmislila?

- Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola-pola.

Ima li šanse da opet budete zajedno?

- Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani.

foto: Printscreen Youtube

Jel ti smeta što te Luna spominje u Zadruzi?

Ne mogu da kažem da mi ne smeta, ali opet, shvatam da sam i ja bio u toj Zadruzi i da sve se vrtelo oko te priče, tako da donekle imam razumevanja.

Koje je tvoje mišljenje o Marku Miljkoviću?

- Meni se Marko nije sviđao kao osoba još u Zadruzi 1, ne volim proračunate ljude. On se nešto kurobeca, a napolju kad me vidi ima kez od uva do uva.

Jesi li očekivao da će biti sa Markom?

- Nisam razmišljao o tome ko će biti sa kim, ali u zatvorenom prostoru sve je moguće. Ni ja nisam očekivao da ću biti sa njom u Zadruzi 1. Oni su se družili i napolju, tako da to nije ništa neočekivano.

Da li će ta veza opstati i posle rijalitija ili će pući kao tvoja sa Lunom?

- Stvarno ne znam, ja im želim da opstanu i sve najbolje.

foto: Ana Paunković

Da li si čitao Luninu knjigu Igra sudbine?

To je knjiga nekog fana. Ja sam bio protiv toga da Kija piše o nekim stvarima u svojoj knjizi, ali ona je mogla da piše i priča jer je bila sa mnom pet godina, ali da neka osoba koja me u životu nije videla piše o meni – to je besmisleno.

Kija će zbog te knjige tužiti Lunu, hoćeš li i ti?

- Ukoliko u knjizi bude stvari zbog kojih bi trebalo da tužim, naravno da ću tužiti. Besmisleno je da neko zarađuje na mom životu. Ja knjigu nisam čitao i ne želim, pročitaće je moj advokat.

Anabela je podržala tu knjigu i bila na promociji.

- Pa dobro, ona je Luni majka, u svemu je podržava i staće uvek uz svoje dete. Ja Anabeli ništa ne zameram, ali knjigu nije pisala Luna već fan! Ma nek su živi i zdravi, neću da se opterećujem tim stvarima, ako ima nešto što prelazi granicu, naravno da ću da tužim.

Sreo si Gastoza. Da li ste pričali o Luni i razmenili iskustva?

- Sa njim sam super, gledam ga kao pozitivca. Nismo pričali o Luni, niti me ta priča zanima. Ja se sa Lunom sigurno neću družiti, niti ću biti u kontaktu sa njom, sve sam video i čuo, i to mi je dovoljno.

Kako komentarišeš Mikijev odnos sa Suzanom Perović?

- Ne želim da komentarišem Mikija, koji mi se napolju predstavlja kao drug, a u rijalitiju me pljuje ničim izazvan. To sa Suzanom ne bih komentarisao.

foto: Printscreen

A Ana i David?

- Mislim da nije trebalo da urade to na taj način, ali ko sam ja da nekom sudim. Svi smo mi odrasle osobe i svako radi šta misli da treba.

Ajde priznaj – šta je bilo između tebe i Ane?

- Ništa. Vidim da je Ani lepo sa Davidom i ja im želim sve najbolje.

Kija kaže da je Edita bila kod tebe u stanu. Šta ti imaš sa njom?

- Ništa se nije desilo i nemam ništa sa Editom. Ne čujemo se, a nismo ni bili u kontaktu.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

A sa Darom?

- Dara je super lik, nije pokvarena osoba. Ona je zaista poželjna, ali ja bih voleo da snimimo duet, a ne da budem sa njom. Ljudi skrivaju mnogo gore stvari, a Dara je šmekerski objavila onaj snimak i rekla da se to slučajno desilo. One koje se prave da su fine bolje nek drže jezik za zubima, tako im je pametnije.

foto: Damir Dervišagić

Misliš na Seku Aleksić?

- Ne mislim na Seku, nemoj da me svađaš sa ljudima. Video sam da veliki broj njih nešto morališe, a rade mnogo gore stvari. Nek se bave svojim životima, a ne tuđim.

foto: Damir Dervišagić

Jesi u kontaktu sa Cecom? Pričao si da bi voleo da snimite duet.

- Nisam sretao Cecu, čuli smo se u vezi sa studijom i nekim demo-snimcima. Ona je za mene broj jedan i po vokalnim sposobnostima i po izgledu. Žena je superstar i nema joj ravne. Tačno je da bih voleo duet sa njom, ona me baš inspiriše. Možda bih mogao i da spojim nespojivo, ja i neki rep fazon! I to bi bio pun pogodak.

Bonus video

PEVAČ IZVUKAO FRIŽIDER IZ REKE! Vukao ga uzvodno 40 minuta pa ga vratio vlasniku, a od reakcije nadležnih JE POBELEO!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.