ZOKIJA ŠUMADINCA OPSEDALI U HRVATSKOJ: Pevač nije znao šta ga je snašlo! (FOTO)
Zoki Šumadinac ima armiju fanova, Foto: Printscreen Instagram

HIT!

ZOKIJA ŠUMADINCA OPSEDALI U HRVATSKOJ: Pevač nije znao šta ga je snašlo! (FOTO)

Šumadinac je još pre nastupa podigao prašinu u VIP separeu

Objavljeno:

Zoranu Petroviću Šumadincu sinoć nije bilo potrebno, kako peva, "paparaca dvesta" da ga u petak uveče dočekaju ispred zagrebačkog noćnog kluba. Jer, dočekali su srpskog pevača njegovi obožavatelji, i to svakako više od dve stotine njih.

Šumadinac je još pre nastupa podigao prašinu u VIP separeu, gde su ga svi zvali i tražili koju fotografiju sa sve popularnijim pevačem pop-folka.

Međutim, moramo priznati da se ni njegove obožavateljke nisu pravile fine, a je li među njima bila i ona kojoj je napisao hit "Autotune", Zoki je želeo da zadrži za sebe. Svojom pristojnošću i pristupačnosti svakako je zadivio neku drugu.

foto: Printscreen Instagram

Jedva su njegovi obožavatelji "napravili mesta" u klubu kada je počeo da peva. No, uz Zokija je trebala da peva i bivša kandidatkinja iz šoua "Ljubav je na selu", Nikolina Cvek, kojoj to, iz prve, baš i nije pošlo za rukom.

Još dok je Šumadinac primao fanove u VIP separeu, Nikolina je napustila separe, verovatno jer joj je bilo loše.

Nakon nekoliko Zokijevih pesama koje su publiku, usudimo se reći očekivano, uvukle u trans, Nikolina je došla na pozornicu na kojoj nije dugo ostala.

Organizatori su je, najverovatnije jer joj je još uvek bilo loše, odvukli sa pozornice. Ipak, Nikolina se kasnije vratila i otpevala nekoliko pjesma, većinom istočnjačkog melosa.

foto: Printscreen Instagram

S njom se fotografirao i Tin Mlivić (20), rijaliti zvezda koja kaže kako je njen najveći fan.

A koliko je Šumadinac popularan pokazuje i činjenica da je publika napravila koreografiju njegova popularnog hita, koji gotovo sve razveseli. A poneka devojka je imala i majicu s njegovim likom - da pokaže da Zokija nosi kraj srca.

Bonus video

EKSKLUZIVNO ZA KURIR! MILIJANA SE OZBILJNO SPREMILA ZA RIJALITI: Spakovala Milojka i sve tigrasto, pa pravac za Beograd, a jedino je ovo BRINE

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.