MAYA BEROVIĆ PROGOVORILA O NEMORALNIM PONUDAMA KOJE JE DOBILA: Ovo je PRAVA ISTINA o svemu!
Maja Berović, Foto: preentscreen instagram

o svim temama

MAYA BEROVIĆ PROGOVORILA O NEMORALNIM PONUDAMA KOJE JE DOBILA: Ovo je PRAVA ISTINA o svemu!

Veoma je popularna!

Objavljeno:

Sarajevska pevačica Maya Berović (32) nova je velika zvezda regionalne muzičke scene. Uoči svog velikog koncerta u splitskoj Areni u subotu, Maya je otvoreno pričala o muzici, porocima, plastičnim operacijama.

Jeste li oduvek znali da ćete biti pevačica?

- Apsolutno. Znala sam od početka da želim da se bavim pevanjem.Volela sam muziku, sanjala o velikim koncertima, a danas shvatam da su mi se svi snovi ostvarili.

Kako se nosite sa slavom?

- Nije mi veliki teret. Rekla bih da se odlično družimo i nemamo nikakvih problema. Nisam se promenila, nije mi slava udarila u glavu. Prijateljstva koja su započeta pre 20 godina i dalje traju. Rado se vratim u rodno Sarajevo i popijem kafu.

Srce je moje violina???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Što mislite o Severini, odnosno kako komentarišete to da ste trenutno popularniji od nje?

- Ona je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima posebnu harizmu kojom pleni na sceni. O popularnosti ne želim da sudim, a svaka od nas ima svoju publiku.

Koji su vaši poroci?

- Šoping i slatkiši. Mogu poslednju lovu dati na dobar par cipela, a kad imam ‘ženski problem’, mogu pojesti brdo slatkiša. Alkohol pijem kad izađem s prijateljima, ali nikad se nisam napila.

Korigirali ste nos i usne. Zašto je to još tabu tema kod nas?

- Imam tu mogućnost da na svom telu promenim određene stvari ako mi se ne sviđaju. Jesam li time nekoga povredila? Sve što sam želela, uradila sam. Mislim da više nije toliko veliki tabu.

Šta publika može da očekuje u Splitu?

- Rado se vraćam u taj lepi grad, a moja misija je uvek ista. Želim da to bude nezaboravna veče i sigurno ću ostaviti srce publici. Biće to pravi spektakl...

Koja je tajna vašeg uspeha?

- Tajna leži u tome da kada imate dobru pesmu ili u mom slučaju album koji odlučno prođe kod publike dobijete ovakav rezultat. Ništa od ovoga se nije dogodilo preko noći, iza mene stoji sedam velikih albuma. Mislim da je najveća prekretnica u mojoj karijeri, počela tada kada sam započela saradnju s Jalom i Bubom. Bili smo ti koji je ovaj svojevrstan pravac donesli na prostor Balkana i pošlo nam je za rukom da imamo sjajne rezultate. Sve ostalo svi znate, veliki broj koncerata, posećenost nastupa i rekordna slušanost.

???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Ko vam je najveća podrška u životu i karijeri?

- Mnogo pametniji ljudi od nas, kažu da je porodica stub svega. Moj suprug Alen je najveći vetar u leđa, od moje sedamnaeste godine smo zajedno i prošli smo od najljepših trenutaka, do momenta kada nije sve bilo tako najbolje. Uvek smo iz svih situacija izlazili kao pobednici.

Jeste li imali nemoralnih ponuda u karijeri?

- Mislim da ne postoji javna osoba kojoj barem na društvenim mrežama nisu slali takve ponude. Do vas je da li ćete pristati ili ne.

Kako se nosite s negativnim komentarima?

- Kao s određenim znakovima da proverim radim li nešto dobro ili ne? Neki mali signali koji vas upućuju da li ste na dobrom putu ili ne. Sve saslušam i sama presudim je li ta osoba imala dobru ili lošu nameru. Generalno nemam mnogo loših komentara.

Be happy???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Što mislite o Karleuši?

- Ne želim da komentarišem to pitanje.

Jeste li imali iskustva sa zavišću kolega?

- Jesam. Nisam se obazirala, jer sam na samom početku negativnih komentara shvatila koja je njihova namera. Nikoga nikad nisam vređala, a kamoli omalovažavala. Trudila sam se, a i nastaviću da gradim karijeru bez skandala, svađi i sličnih scenarija. Kada imate hit, ništa od ovoga vam nije potrebno. A kada ga nemate, onda je potrebno da se trudite napraviti dobru stvar, kako ne bi morali raditi neke ružne stvari.

U pesmama se govori o alkoholu i tabletama, imaju li vaše pesme poveznicu sa životom?

U kakvom sećanju vam je ostao Split u koji ste dolazili kao dete?

- Veoma lepom, obožavam Stari grad i uvek mu se rado vraćam. Bila sam nekoliko puta i mogu reći da su Splićani i Kordić sjajni domaćini.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24.sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.