ZINULA MU GU*ICA ZA PARE, USLOVIO JE BREGU, DVE GODINE NIJE IMAO ŠTA DA JEDE: Vukašinović žestoko OPLEO po Bebeku!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

NOVI SUKOB

ZINULA MU GU*ICA ZA PARE, USLOVIO JE BREGU, DVE GODINE NIJE IMAO ŠTA DA JEDE: Vukašinović žestoko OPLEO po Bebeku!

Ratovi se nastavljaju

Objavljeno: 16:33h

Milić Vukašinović, nekadašnji bubnjar grupe "Bijelo dugme", ispričao je iz svog ugla zbog čega je Željko Bebek napustio grupu "Bijelo Dugme", te je osuo žestoku paljbu po bivšem kolegi.

- Zinula mu gu*ica za više para jer je trošio enormno i uslovio je Bregu da mu daje i od njegovih autorskih honorara jer Brega svašta ima, a on nema ništa i da je on "Bijelo Dugme", a onda kad je ostao sam nije imao šta da jede dve godine, dok se grupa "Bijelo Dugme" vinula još više - napisao je Milić Vukašinović na svom Tviteru na pitanje fana zbog čega je Željko Bebek otišao.

foto: Printscreen

Podsećamo, sukobi između članova grupe "Bijelo dugme" nisu ništa novo i datiraju od vajkada.

Među čarkama u novijoj istoriji svakako je i tuča za doček Nove 2018. godine koja se dogodila između Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića na crnogorskom primorju, a nastala je zbog navodne dugogodišnje netrpeljivosti.

foto: Dragana Udovičić

A Željko Bebek je bio deo ovog benda do 1984, koji je, kako je jednom prilikom rekao napustio zbog "politizovanja grupe". I on je bio pozvan da govori o tuči Mladena Vojčića Tife i Alena islamovića.

- Rokenrol trpi sve. Nazovimo i to rokenrolom, bez obzira na to koliko s tim više nemam veze. Potičemo iz tih vremena u kojima smo svi nekako počinjali sa rokenrolom pa kad se i tako nešto desi, meni to nije ništa tragično, niti se sablažnjavam. Da je neprijatno jeste, da nije lepo, i to je tačno- iskren je bio Bebek za portal "Index.hr".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.