JK POSLE DIVNINE SMRTI IMA TRETMAN KAO SVETSKA ZVEZDA: Nije zapostavila svoju strast, a ovako sad kupuje SKUPE KRPE
Jelena Karleuša ima tretman svetske zvezde, Foto: Damir Dervišagić

ne želi da je iko komentariše

JK POSLE DIVNINE SMRTI IMA TRETMAN KAO SVETSKA ZVEZDA: Nije zapostavila svoju strast, a ovako sad kupuje SKUPE KRPE

Njena strast ne trpi zbog tragedije

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša zbog žalosti zbog smrti majke Divne ne izlazi iz kuće bez preke potrebe i ne obilazi radnje, iako je poznata kao najveća kupoholičarka domaće šou-biznis scene i zaljubljenica u modu.

Zbog toga je menadžment ekskluzivnog butika čiji je Karleuša klijent odlučio da joj izađe u susret i na njen zahtev joj šalje garderobu na kućnu adresu.

foto: Nemanja Nikolić

- Jelena je poslednji put bila u našem butiku nekoliko dana pre nego što je Divna umrla, kada je kupila pantalone sa potpisom poznatog francuskog dizajnera iz poslednje kolekcije i za njih iskeširala oko 100.000 dinara. Ona je naš odličan kupac i naravno da smo joj izašli u susret - rekli su u tom ekskluzivnom butiku, koji u svojoj ponudi ima isključivo poznate svetske i dizajnerske brendove.

Kako su nam objasnili, umesto Karleuše će po garderobu u butik dolaziti njena saradnica, koja će uz pomoć prodavačica birati komade po Jeleninom ukusu, a zatim će odeću nositi na Jeleninu kućnu adresu, gde će ih pevačica probati.

foto: Printscreen / Instagram

- Karleušina saradnica će na revers i uz ličnu kartu uzimati garderobu i nositi Jeleni da je isproba, a sve ono što pevačici ne bude odgovaralo, biće vraćeno u prodavnicu. Ono što pak Jelena bude odabrala, platiće i zadržaće - objasnili su u toj radnji.

- Jelena će do tada izbegavati da se nađe na javnom mestu, jer ne želi da joj veliki broj ljudi prilazi, obraća joj se, fotografiše je, ali i komentariše njen izgled - rekli su nam u tom butiku.

Bonus video

PEVAČ UHVAĆEN U AKCIJI U ZAGREBU: Sejo Kalač ukrao telefon na pumpi!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.