JK VEĆ DANIMA OSIM MAJČINOG GROBA OBILAZI JOŠ JEDNO MESTO: Sedne, pa dva sata ZURI U PRAZNO! SVI ZABRINUTI
Foto: Kurir

NIJE BOLJE

JK VEĆ DANIMA OSIM MAJČINOG GROBA OBILAZI JOŠ JEDNO MESTO: Sedne, pa dva sata ZURI U PRAZNO! SVI ZABRINUTI

Ne želi još uvek nikoga da vidi

Objavljeno:

Život Jelene Karleuše polako se vraća u normalu. Nakon gubitka majke Divne Karleuše početkom marta, pevačica je bila u vrlo lošem stanju, nije izlazila iz kuće osim da poseti grob pokojne voditeljke, a članovi njene porodice i prijatelji bili su zabrinuti za njeno zdravlje.

foto: Kurir

Kurirov paparaco bio je za petama Jeleni poslednjih nedelju dana i, po svemu sudeći, ona je polako počela da se oporavlja. Sada češće izlazi iz svog stana, a posvetila se i odabiru škole za ćerke. Ona je prošle srede posetila jednu privatnu školu na Košutnjaku sa svojim saradnikom Zoranom Birtaševićem. Na sastanku s direktorom zadržala se oko pola sata.

foto: Kurir

Tri dana pre toga bila je u jednom restoranu na Topčideru, gde su joj društvo pravile ćerke i prijatelji. Iako su se trudili da je oraspolože, ona je bila vidno tužno i često je gledala kroz staklo. Primetilo se da je zamišljena. U restoranu je bila dva sata, nakon čega je otišla kući.

foto: Kurir

Otkako je Divna Karleuša preminula, JK svake subote izlazi na groblje. Ni ovaj vikend nije bio izuzetak. Sada su se ona i njena tetka Danijela sastale sa slovopiscem koji će ispisati voditeljkin spomenik nakon što porodica obeleži 40 dana.

foto: Kurir

Poslovne obaveze DUŠKO SE VRATIO U KINU

foto: Damir Dervišagić

Da je Jelena mnogo bolje, dokazuje i to što se njen suprug Duško Tošić vratio u Kinu, a na Instagramu je postavio sliku s treninga. Pred sam odlazak u Gunagdžou fudbalera smo uslikali kako izlazi iz kuće s Jeleninom tetkom Danijelom da bi pozavršavali neke obaveze. Nakon razgovora sa suprugom, shvativši da je ona mnogo bolje, odlučio je da nastavi da radi, ali je svakodnevno na vezi s njom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.