DANAS IMA SILIKONE I VIŠESTRUKE OPERACIJE LICA: A evo kako je do pre SAMO SEDAM godina IZGLEDALA PRIJA!
Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen

PAR VRTI DE BURGIJA NEĆE

DANAS IMA SILIKONE I VIŠESTRUKE OPERACIJE LICA: A evo kako je do pre SAMO SEDAM godina IZGLEDALA PRIJA!

Od pevačice iz lokalnih kafana i sa romskih veselja postala jedna od najplaćenijih

Objavljeno:

Aleksandra Prijović jedna je od malobrojnih sa estrade koja je za samo sedam godina, koliko je prošlo od njenog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, od pevačice iz lokalnih kafana i sa romskih veselja postala jedna od najplaćenijih.

Od ružnog pačeta...
Od ružnog pačeta...foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Dragan Kadić

Ona je započela karijeru još kao devojčica: sa 13 godina je snimila dve pesme i ubrzo je ušla u kafane, pod šatore na vašarima, ali tek je sa „Grandovim“ takmičenjem izašla iz anonimnosti. Kako je trasirila estradni put, i ona se menjala. Pare od nastupa je slagala i kada je imala određenu sumu, počela je da ulaže u svoj izgled. Estetski hirurg postao joj je najbolji drug, pa sada, samo sedam godina nakon što je kročila na estradu, ona je gotovo neprepoznatljiva. Nema ničega što podseća na devojčicu koja je iz Belog Manastira došla u veliki Beograd da osvoji estradu. A sa pokušajima da osvoji pevački tron, Prija je osvojila i Filipa. I to Živojinovića. Bobinog sina, naslednika „Grand produkcije“.

foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Dragan Kadić

Pre nego što je postala snajka Lepe Brene, ona se dosta fizički promenila. Stavila je silikone u grudi, povećala usne, smanjila nos, stavila nove zube i istetovirala obrve. Radila je i uši, a priča se i da se pozabavila i jagodicama. Njoj se to isplatilo, pa sada mnogi, osim što vole da je slušaju, uživaju i u njenom izgledu. Trenutno ima koji kilogram viška, ali ne može joj se zameriti jer se tek porodila, ali će se Prija sigurno pozabaviti povratkom linije, pa makar opet išla kod plastičara.

A ovako izgleda danas posle svih operacija:

foto: preentscreen, instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.