PRVA IZJAVA JELENE KARLEUŠE POSLE DIVNINE SMRTI: Nije skidala osmeh s lica, a izmamila je SUZE svima u studiju!
Jelena Karleuša vratila se na snimanja Zvezda Granda, Foto: Damir Dervišagić

VRATILA SE

PRVA IZJAVA JELENE KARLEUŠE POSLE DIVNINE SMRTI: Nije skidala osmeh s lica, a izmamila je SUZE svima u studiju!

Ona se pojavila u crno-beloj haljini, belim čizmama sa kratkom kosom začešljanom na stranu i crnim naočarima koje nije skidala

Objavljeno:

Pop diva Jelena Karleuša skupila je snagu posle tragičnog gubitka majke Divne i vratila se na snimanje muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u kom je član stručnog žirija.

Ona se pojavila u crno-beloj haljini, belim čizmama sa kratkom kosom začešljanom na stranu i crnim naočarima koje nije skidala. Na samom početku emisije publika je pozdravila najvećim aplauzom do sada, a ona je odlučila i da im se obrati.

foto: Damir Dervišagić

"Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine", izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

Direktor Granda, Saša Popović, izjavio je ranije da je on neće primoravati na povratak i da očekuje Jelenu onog trenutka kada sama bude shvatila da je spremna da izađe pred kamere.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

"Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: 'Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš'. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi", rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

"Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu", zaključio je on.

Bonus video

OMILJENA SRPSKA VODITELJKA PORODILA SE NA BADNJI DAN: Zbog ćerki se povukla iz medija, a evo čime se sad bavi Nataša Aksentijević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.