FUDBALERI ME ZOVU DA IM GA DUDLAM: Dari Bubamari stalno stižu ponude za se*s!
Dara Bubamara navukla ozbiljne udvarače, Foto: Printscreen/youtube

dildo šou!

FUDBALERI ME ZOVU DA IM GA DUDLAM: Dari Bubamari stalno stižu ponude za se*s!

Nakon njenog poslednjeg po*no snimka, sportisti masovno odlepili za pevačicom

Objavljeno:

Folkerki Dari Bubamari gore društvene mreže zbog snimka na kom simulira oralni seks s vibratorom, pa joj pristižu poruke sa svih strana.

Kako se sama pohvalila prijateljima, nekoliko poznatih fudbalera ponudilo joj je perverzije i do detalja su joj opisivali šta bi sve želeli da im radi tokom se*sa.

Dara Bubamara profitirala sa ekspilicitnim snimkom
Dara Bubamara profitirala sa ekspilicitnim snimkomfoto: Printscreen / Instagram

Dok bi se mnoge devojke nervirale zbog komentara, Dara na celu situaciju gleda pozitivno. To joj predstavlja veliku zabavu i uživa da se šali na svoj račun. Zbog snimka i slika navukla je ozbiljne udvarače među kojima su aktuelni sportisti. Nije nam otrkila njihova imena, ali po njenoj priči radi se o ozbiljnim facama. Juče joj je od jednog fudbalera stigla poruka da bi voleo da mu ga dudla, drugi joj je napisao da će je otresti kad-tad, trći kaže da voli mršave devojke, ali Bubamara je za sve njih boginja. Folkerka im je bez problema odgovorila osmehom, srcima, smajlijima, pa im se čak i zahvaljivala. Oni su nastavljali da pišu, ali ona nije ulazila u dalju komunikaciju s njima", otkriva Kurirov izvor.

Pevačica bezovrazne poruke strogo čuva samo za sebe
Pevačica bezovrazne poruke strogo čuva samo za sebefoto: Printscreen

Bubamara, za razliku od njenih koleginica, od svojih eksplicitnih fotografija napravila je odličan marketing, te niko nije na to gledao s negativne strane. Podršku prijatelja i kolega javno objavljuje, dok ove bezobrazne poruke čuva samo za sebe.

Inače, u vreme porno-afere, posebnu pažnju skrenula je Darina glasovna poruka na kojoj poziva muškarce da dođu na njen nastup u Crnoj Gori.

Ajmo, Crnogorci, šiljite ku*čeve, stigla Dara! Ovo nije za javnost", obratila se pevačica nekome u glasovnoj poruci.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.